Zoly nu stiam ca vorbesti limbile nordice!!!!Ma asteptam la ungureste dar....in plus crezi ca Poneiu intelege ceva?
no baieti m-ati dat gata,zoli multumesc de urarile in suedeza...poate inveti si tu si vii la noi!Luci incet incet o sa o invat,deci un ajutor din partea fratelui Zoly nu strica.Va multumesc tuturor din tot sufletul.Sunteti mortali!Sper sa facem o intalnire bomba cand revenim in Romania.Multumesc inca o data!V-am pupat!
poti fi sigur ca va fi o intalnire mortala...asa ...ca o reuniune de ClubAudi. Sa ne anuntati din timp ca sa putem pregati petrecerea . hai noroc si aveti grija de voi
Mersi alex asa am sa fac,as vrea sa pot veni mai repede in vara asta dar jobul nu ma lasa, asa ca distractie placuta la chef, sau Sibiul daca nu e poneiu nu participa la evenimentul de la Mures! Numai bine si km fara reparatii.
Nimic,nimic,ma baieti,nici o intalnire,duminica ca de obicei,offf ce pacat? sanatate si numai bine sibiu sa ne vedem cu bine.
LUCICA !!!!!! La multi ani !!! sa cresti mare ! sa fii sanatos.. dar sa lasam formalitatile.. CAND BEM ?
La multi ani Lucica sa traiesti si sa fi sanatos sa ai grija de cerculete precum ai grija de Anca,inca o data LA MUTI ANI de pe meleagurile scandinave.
Ce se mai aude de intalniri prin Sibiu? Daca se potriveste cumva, dau si eu o tura pana acolo, ca deh, suntem 'vecini'
Multumesc pentru urari,Gabi te asteptam ca ne e dor de voi. Din pacate momentan putina miscare spre deloc la Sibiu,dar o sa vedem ce putem face pe viitor.Numai bine!
La Multi Ani cu intarziere Lucica, pe unde am fost nu am avut net sa iti scriu mai repede si nici credit, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, cum o mai duci ? PS: Gabitza tu cand apari in Romania ?
Da pe unde ai umblat soldat?In afara de mare E bine si asa,doar ca ai ramas fara bere. Baieti aveti grija pe unde parcati ca luni,asa ca de ziua mea,baietii de la primarie mi-au ridicat masina si m-au usurat de 500Ron,asa ca sa nu simt ca am luat salariul.La omu sarac nici boii nui trag Am parcat pe ursulinei,langa Billa pe loc de handicapati,ce mi-e ciuda e ca nu am vazut ca e desenat pe asfalt ca parcasem cu spatele.Asta e....la toti ni greu
Gabitza hai sa facem o intalnire maine la 12 pentru ca Duminica ma duc pana la Baneasa in Buc sa duc pe cineva la aeroport ce zici ? Vrea cineva sa vina maine la intalnire? Oricum eu vreau neaparat ca nu m-am mai vazut cu gabitza de ceva vreme, hai curaj! Unde sa umblu mai Lucica, peste tot, concediu ce naiba as fi vrut sa te sec de o bere si un mic dar te-au secat oricum baietii primariei astept sa ne revedem. HAI BAIETI SA PRINDA VIATA SIBIUL !!! SARITI CU REZERVATU PENTRU MAINE