Salutare baieti,am revenit si eu pe plaiuri sibiene,poate facem si noi o ieseala la un suc ceva intro seara ca se pare ca vati lasat pe tanjeala
))) Bataie la maxim, show adevarat, bere si prieteni, o seara foarte misto, speram sa revina Sibiul la intalniri, sa auzim de bine PS: Luciane as fi vrut eu maxim sa vin, dar cunosti situatia mea astazi nasol. Distractie faina!
Salutare baieti va salut si eu din tarile racoroase,vad ca mai miscati pe la sibiu lucica ai venit numai in vacanta scurta? Numai bine va doresc si sanatate si sa ne vedem cu bine.
eu vin, maine la 12 dar trebuie sa ma duc sa-mi caut cauciucuri, vi cu mine gabi ? sau sti pe cineva de la cine sa iau?
si eu si eute duci la targ sau?dati un tel ca as veni si eu! Poneiule am venit acasa!Salutari si numai bine!
Si eu merg in targ, ce naiba, se muta intalnirea in targ ? ; cu siguranta nu, deci ne vedem la 12 la Transilvania, apropo am sa va arat ceva frumos, deci ne vedem maine in targ si pe urma la cafea, ceaoles! PS: Apropo, Gabitule raspunde la telefon nene cand te sun
Pana la urma nu neam intalnit la targ dar neam intalnit la Transilvania.Nu am facut poze la noile achizitii ale baietilor,jenti pentru Luci(cu capacele de VW) si Gabi.Dar facem saptamana viitoare
Salutare baieti,ce mai e nou prin sibiu?Cu intalnirile vad ca sunteti cam tot aceiasi,alex (santino) nu mai zice nimic sau nu are net ca si mine, Va salut si mie dor sa beau cafeaua duminica cu voi la transilvania,sa auzim de bine si km multi fara reparati!
Ce sa fie Poneiule,toate noi si vechi Bogdan a vandut BMW-ul si cauta un A6 Gabi vinde A4 si vrea un B8 Santino s-a mutat in sfarsit la apartamentul lui. Eu ma insor pe 26 Cam atat,plictiseala.....