Asa, asa)) nu am gasit pana acum dar sunt cu surubelnita in buzunar mereu PS: Haideti facem o intalnire in seara asta pentru ca Duminica sunt plecat (
Asa baieti imi place,vad ca uni cu surubelnite,alti cu bidineaua,asa luci fa frumos ca altfel nu poate veni nasu cu audi sa ia mireasa cu pereti nevopsiti proaspat,santino felicitari pentru casa noua sanatate si numai bine km fara reparati.
stiri pe scurt - Luci s-a maritat, deci ii uram casa de piatra. Mersi de primire - Salutari celor din ClubAudi SB, mi-a parut bine sa va revad - La spontana de la Fagaras... puteti sa banuiti cam ce s-a petrecut cand am lasat masina pe dreapta
Luci.... Anca..... sa fiti fericiti Mariuse.. stiu eu ce s-a intamplat. au venit gardienii si ti-au dat amenda ca ai parcat pe trotuar ) vorba aia.. gardienii s-au infiintat sa aiba si politia de cine rade.. .. continuarea o stii )) P.S. daca ai fi parcat putin mai in fata.. era exact la locul ei masina
Multumim tuturor pentru prezenta,mai ales lui Marius Clm dar si celor din Sibiu care au mai demonstrat inca odata daca mai era nevoie ca un club e mai mult decat o masina,e un grup de prieteni. Multumesc si lui Zoly care stiu ca a facut tot ce a putut sa ne fie alaturi,dar uneori trebuie sa te multumesti cu gandurile,la fel si Monei si tuturor celor care s-au gandit la noi. Bine inteles multumesc si familiei Poneiu care stim cu totii ca au fost alaturi de noi cu sufletul.
Luci, durerea a fost mare pentru ca am fost la 2 strazi de voi, dar.... soarta . Felicitari si sa imbatraniti fericiti unul langa altul. Multumesc si eu lui Marius ca a facut un mic ocol si a trecut pe la Fagaras sper ca s-a simtit bine
rugaminte Salutare colegi Am si eu o rugaminte la voi. E dispus vreunul dintre audistii din Sibiu sa isi sacrifice 1 ora...2 din timpul lui pretios si sa mearga sa arunce o privire la masina asta. Sunt interesat sa o cumpar, caut de mult un B6 intretinut, am umblat prin toata tara si ma ingrozesc la gandul ca iar pierd o zi si o noapte pe drum pentru o alta epava descrisa ca impecabila de proprietar. Sunt interesat in special sa nu aiba elemente revopsite si sa functioneze ok motorul/cutia. Daca e sa ajung in Sibiu dupa masina, promit ca vin cu baxul de bere De asemenea, sunt dispus sa platesc pentru ajutorul oferit, pana la urma nimic nu e gratis...iar timpul e destul de pretios in ziua de azi Multumesc anticipat
I'M BACK............fericitul posesor al unui A6 C5 2.4i cutie multitronica....o sa pun si ceva poze......
S-a rezolvat problema cu vizionarea A4-ului cu ajutorul unui coleg din SB. am omis sa mai postez si aici. Multumesc pentru intentie
Si cum e masina? Am un amic cu una albastra din 2002 de vanzare... Cred ca e si pe forum SB 86 PKN user SPEEDY...
O zi frumoasa la ClubAudi Sibiu,Bogdan,felicitari inca odata sa o stapanesti sanatosAzi am avut multa lume la intalnire ca ni s-au alaturat si fetele si am incheiat in mod traditional cu un gratarel.Nu am facut poze ca sa nu ofticam pe cei care nu au putut sa ne fie alature:Bogdan(la ziua bunicii)Luci(la ziua Andreei La multi ani)GabiPoneiu: