Casa de piatra tinerilor "cositoriti" !!! saptamana de miere pe unde? ati auzit ca la mures se mananca bine?
Inca un weekend petrecut in familia audi, vreme cum nu se poate mai frumoasa si voie buna ; baieti, sariti pe messenger sa vad dau pozele PS; Scuze pentru data eronata a aparatului, s-a dereglat si el saracu de la altitudine
Salutari baieti,in primul rand trebuie sa felicit tinerii insuratei,bineinteles am avut si eu emoti chiar daca am fost departe de voi,dar,cum ai zis si tu luci am fost cu gandul si sufletul la voi,in al doilea rand il felicit si pe bogdan ca a ales sa revina inapoi ceea ce inseamna ca este un adevarat fan AUDI,ma bucur pentru achizitia care si-a facut-o dar sper sa puna mai multe poze,daca vrei,apoi ati avut un wekeend minunat cu iesirea la munte si ce sa mai zic foarte frumos.Mie dor de voi si sper sa ne vedem cu bine.Imi lipsiti si ma bucur totodata ca va mai ganditi si la cei care sunt departe. ps:frumoase poze facute si la cununie si la munte bravo tineti-o tot asa.
Stimati colegi si prieteni, week endul urmator ( adica 1-2 oct.) organizam o spontana la Fagaras la colegul Zoli. sunt locuri si pentru voi. cine se baga? intrati la Intalniri membrii Mures.
Pai da Zoli cand am vrut si eu sa vin nu ma suportibine nu mai vin.Vin cand ma vei suportaCe sa zic distractie placuta si sa va ganditi si la mine.