O poza de la prima intalnire din anul asta Luci, hai si tu cu pozele...sa vada lumea ca suntem activi
Maine primim vizita lui Zoly de la Fagaras si probabil in jurul amiezii urcam pana la Paltinis.Daca mai vrea cineva sa ni se alature va asteptamNe auzim la telefon
Da, o zi faina petrecuta la Sibiu multumim membrilor care s-au deranjat sa vina la o cafea si gazdelor care ne-au suportat,acum cateva poze de la Paltinis ,Transilvania si acasa la Santino unde s-a lucrat ceva la o fereastra (sa nu se inteleaga altceva din poze).Salutari tuturor sa ne vedem cu bine.
multumim zolli pt poze...si pt prezenta. oricand esti binevenit in Sibiu, iar de cazare nu se pune problema...va mai asteptam. salutari si drumuri bune
Salut, Care ma poate ajuta cu niste sfaturi. am probleme la pompa de injectie. am un audi 80 b4 avant 1.9 tdi din `93 si imi curge motorina pe la ea. care stie cine se ocupa cu repararea lor, un mecanic ceva prin Sibiu sau aproprierea lui.
Cu parere de rau dar va trebui sa anulam gulasul duminica asta,Anca se simte cam rau in ultimele zile.Daca se ofera altcineva cu locatia o facem cu placere sau o lasam pe saptamana viitoare.Oricum ne vedem la cafea,Hammer daca vi duminica la o cafea poate gasim o solutie si la problema ta!
HAMMER este cineva la Vestem care se ocupa de pompe. dar mai bine cum zice si LUCI vi duminica la ness si vorbim.
Unde si la ce ora ? La Vestem am auzit si eu dar are cineva un nr de telefon sau stie unde sta aceea persoana ? ca sa-i fac o vizita sa vad daca se poate repara si cat ma costa ?
Pui sare si piper dupa gust, deci maine toata lumea la ness Apropo, am observat ca dupa plimbarea de Paltinis v-ati retras la gratare si alte cele, rusinica