Salutare sibieni mei,ce noutati mai sunt,cu intalnirile,cu spontanele? Imi pare rau ca nu am mai intrat dar sunt ocupat 90 % din timpul meu si abia astept sa fac pauza sa ma odihnesc.Salutari si numai bine va doresc si sa ne vedem cu bine la vara.
Te asteptam poneiule Intalnirile se tin, acum am venit de la intalnire, asteptam sa vina vara sa ne intregim
Cine poate sa-mi zica unde gasesc un parc auto/dezmembrari second-hand audi pentru radiatorul din fata. In afara de parcul de la rasinari, ala de pe la tg de porci si ala din Cristian sau din panta cristianului de pe dreapta. In rasinari vrea 250 ron pe el si nou e 245 ron.
Stiu ca sunt offtopic, dar sunt nou pe forum si nu am gasit nici un fel de recomandare de service-uri auto serioase din sibiu! Ma poate ajuta careva? P.S. Cand va mai intalniti?
Am fost la Valcea si tot 250 mi-a cerut si mie. radusuciu ne intalnim duminica la 12 tot la sala Transilvania.Povestim acolo.
asta stiu si io ca aia din valcea stiu preturile din sibiu....unele chestii le gasesti mai scumpe acolo...
hammer lasa ca iti aduc eu unul din suedia ma astepti pana la vara? poze voi nu mai faceti la intalniri fratilor ca mie dor sa mai vad.
Asa ma gandeam si eu,sa o rezolvi pana vin,Filalucian ai primit mesajul meu?Nu ai scris nimic nu mai stiu nimic de voi sau va-ti suparat
Eu as putea azi dupa 6 sau maine dupa 3 (of, serviciul asta...). Dar cum vreti si voi. Sa ma anuntati si pe mine. Bafta