1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnirea nationala ClubAudi Sighisoara 8-10 octombrie 2010.

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de Cristian S., 26 Iul 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    A6 3.0 224CP, Touareg 7P 3.0 240CP
    Am revenit,sa discutam de meniuri. Am atasat din nou variantele de meniuri in caz ca nu le mai aveti.

Propunerea mea:
    meniul 3 mi se pare accesibil si pe gustul la mai multi, costa 32.03 ron/pers si cuprinde:
    mititei
    ceafa la gratar
    piept de pui la gratar/pulpe pui dezosate
    orez soute/cartofi prajiti
    cartofi gratinati
    salata rosii, varza, castraveti
    paine
    fructe (as inlocui cu tarta de fructe)
    apa 1/2

fiind bufet suedez o sa rog sa alterneze jumate de portii piept de pui la gratar- jumate pulpe deosate; orez soute si cartofi prajiti.

Asta ar fi meniul pentru o seara, normal ar fi pentru sambata cand suntem si mai multi si sa alegem pentru vineri un alt meniu din cele ramase.
    Sau mai e varianta sa alegem meiul 3 pt vineri si sambata sa incercam miel la ceaun(sau sa intreb daca nu pot face gulas cu carne de vita).

Mai astept si de la voi propuneri, dar vreau ca pana joi sa definitivam cele doua meniuri sa le pot transmite la pensiune.

Pentru masa de pranz, de sambata propunerile sunt:
    -putem servi o ciorbica vacuta, un piept de pui la gratar/ceafa cu cartofi taranesti ca la intalnirea de la Paltinis - acolo a costat 22 lei
    - pizza (se face pizza foarte buna la vreo 2 pizzerii din sighisoara/cetate)
    - un meniu traditional servit la un restaurant din Biertan
    - putem scoate din program servirea mesei organizata si fiecare ia masa unde vrea pe cont propriu timp de 1,5 ore
    In functie de parerile voastre am sa fac rezervarile cand voi merge duminica pe la Sighisoara/Danes/Biertan

@ii rog pe colegii care vin sambata(fara cazare) din Tg Mures(sau alte locatii) sa imi trimiteti o lista(nr de persoane) pentru rezervare la restaurant.
    Conform listei suntem 61 de pers sambata si 46 pers vineri la care se mai adauga cei care vin doar sambata si eventual camera ceruta suplimentar de cristi231077

2. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    De acord in ce priveste carnea de miel. :wacko:
    Sandu, legat de entertainment:beerchug:, sper ca putem sa aducem de acasa... sa nu ne puna sa luam tot de acolo, nu? Avand in vedere ca oricum le facem consumtie la masa si cazare ;)

3. Ronie

Ronie 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Eu m-am uitat peste meniuri si nu cred ca este unul care sa aiba sub 500 g (total). Prietena mea mananca atat in 5 zile :laugh: Nu cred ca e obligatoriu sa isi ia fiecare meniu propriu, probabil ca si cuplu putem sa ne combinam la masa la o portie. In rest din punctul meu de vedere e ok totul. Asteptam distractia! :beerchug::rock::yahoo:

4. pharrell

pharrell Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 B8 2010/2.0 TDI quattro 170cp
    AMR 9 zile si 8 nopti:racer::jump:

5. mlozoveanu

mlozoveanu Bronze Member

Locație:
    Somewhere in the jungle (Buc)
    Masina:
    A4 8E Avant 2.0 TDI 103 KW
    Eu am fost pe la inceputul verii vreo 3 zile la Hanul Dracula si la pensiune si am avut ocazia sa gust :hubbahubba: meniul propus de cei de la han, inclusiv carnea de miel la ceaun si il recomand la toata lumea.

Locatia este superba la han, exista si o balta cu o mica insula cu foisor, pentu amatorii de pescuit ...sportiv :), pacat ca hanul nu are capacitatea pensiunii :p.

Inconvenientele luarii cinei la han (meniul cu mielul la ceaun) sunt:
    - hanul este un pic cam departe de pensiune (e la ~ 4km de sosea pe un drum pietruit),
    - parcarea este mica,
    - la stana nu incap toate persoanele deci va trebui sa luam cina inauntru,
    - dupa cina ar trebui sa ne mutam la pensiune si sa continuam acolo "dicstractia" :beerchug:

Dupa parerea mea, daca s-ar putea "muta" meniul cu mielul la ceaun la pensiune, in crama (daca avem loc toti acolo), sambata seara ar fi perfect iar pentru vineri seara eu as merge pe meniul 3 propus de Sandu.

Legat de pranzul de sambata eu cred ca este foarte complicat sa-i aduni pe toti la masa la acceasi ora si de aceea as propune "liber la program" :) la masa de pranz.

E OK programul de sambata. :hi:

Sandu sa inteleg ca numai duminica se poate face echitatie la pensiune?

Alte pareri?

6. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Parerea mea pe scurt:
    -nu toti se dau in vant dupa carnea de miel, mai ales fetele, deci eu zic sa renuntam la meniul de miel, daca nu vreti sa se ajunga la discutii!
    -referitor la masa in aer liber, eu zic ca putem sa o uitam! La ce tempereaturi se anunta eu sincer prefer "indoor".
    -pentru masa de pranz de sambata, sincer nu mi se pare o idee buna sa ne resfiram...o ora si ceva? Pai ganditi-va ca in unele locuri astepti 45 de minute sa-ti aduca mancarea, deci daca vreti "masa libera" trebuie sa socotim cam 3 ore cu adunare cu tot! Eu propun toti la un loc daca se gaseste un restaurant cu o capacitate corespunzatoare, eu zic sa hotarasti tu Sandu in functie de locuri...sa aiba suficiente locuri, ca sa nu stam inghesuiti (60 pers.)

7. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Eu sunt unul din cei care nu mananc carne de miel.. :) preturile nici nu ma astepotam sa fie asa de mici, singura nedumerire pe care o am e ca in comparatie cu celelalte preturi mititeii sunt enorm de scumpi la 3,5 ron bucata.
    In fine, per total fiecare mananca si doreste si ce ii place. Ne vedem saptamana viitoare! ;)

8. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    Meniul este bufet suedez, cantitatile trecute in meniu sunt alea care sunt, nu are rost sa discutam pe seama lor, probabil ca au fost stabilite de cei de la pensiune pe baza experientei lor. Oricum pretul de 32 de lei de pers nu este unul ff mare.

Asa cum am banuit sunt mai multi care nu sunt mari amatori de carne de miel asa ca o sa ramanem la meniul var 3 pentu sambata seara. Intrebarea este daca va ramane si antreul acela de la stana, cu branza, cas, slanina... In acest caz costurile se vor ridica putin, 32 ron meniul+ 19 ron antreu ajungem la 50 de ron/pers. Asta ramane sa stabilim.
    Ca si locatie(sambata seara) eu zic ca e mult mai placut sa stam la han, iar masa oricum o sevim in interior, capacitatea restaurantului in interior este de 60-70 de pers.

Referitor la masa de pranz as renunta la varianta cu ciorba si felul 2 si as merge pe varianta pizza in sighisoara la restaurantul Quattro-Amicii din Sighisoara sau ceva meniu la Biertan la Unglerus.(capacitate 80 de locuri)

Pentru seara de vineri, dat fiind faptul ca vom ajunge fiecare la ore diferite, o vom petrece la pensiune, iar cina o vom servi incepand cu orele 21. Referitor la meniul pentru vineri seara propun 2 variante:
    - sa mancam fiecare pe cont propriu, dat fiind faptul ca ajungem la ore diferite sau unii mai mananca si pe drum
    - meniul varianta 5(37 ron) sau 7(49 ron), sa fie diferit fata de sambata.

Cu bautura, cand am intrebat a cam dat din cap a zis ca putem aduce si noi dar sa luam si de la ei, nu am discutat exact aspectul acesta. Eu zis sa isi ia fiecare bautura, ce considera fiecare ca bea, si acolo mai luam cate o apa, un suc, o bere...eu zic ca ne descurcam la fata locului. Eu personal am sa imi aduc o sticla de whiskey iar vinul/berea am sa o cumpar de la ei.

Eu am facut efortul sa caut variante de meniu si de program care am crezut ca sunt mai ok, va rog eu sa faceti un mic efort ca cei care v-ati inscris, macar sa va dati cu parerea sa putem lua niste decizii impreuna.

Am pretentia ca cei care nu isi exprima parerea acum pe forum, sa nu vina ulterior la intalnire sa zica ca nu le convine una alta, acum aveti ocazia sa contribuiti cu pareri si idei. Orice propunere/comentariu ulterior intalnirii nu va fi luata in considerare :p

9. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Da, asa e cel mai corect. :thumbs-up:

- vineri seara eu sunt pentru meniul 5
    - sambata la pranz putem merge la Biertan la Unglerus mai ales ca au spatiu mare (80 de locuri)
    - sambata seara e ok meniul 3, chiar si cu antreul de la stana (suna interesant, daca se pot inlocui fructele de la meniu cu tarta cu fructe e si mai interesant):drool:

Cat despre aducerea bauturilor de acasa .... cred ca daca ne rezumam sa aducem doar "tariile" si restul sa consumam de acolo o sa fie toata lumea multumita.

Ultima editare: 29 Sep 2010
  10. santino

santino 5th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B6, 2.0i, 2002 ALT automata
    salutare. referitor la "mofturile" mele: sambata la pranz mancam ce gasim la Biertan (pizza, tochitura, ciorba...etc - sigur se gaseste cate ceva pe placul fiecaruia), iar seara meniul 3 + o tuica :drool: si un cas de la stana (daca se decide).

Sandu, toate respectele pt ca am ajuns la aceasta etapa avansata (alegerea meniurilor) si cred ca o sa fie o intalnire frumoasa :applaus:.
    Ne vedem sambata (AMR 10 zile):salute:

11. pharrell

pharrell Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 B8 2010/2.0 TDI quattro 170cp
    Salutare! Eu zic ca cel mai important ii sa prindem vreme buna, ca ne descurcam noi in rest, voie buna sa fie. AMR un pik:beerchug:

12. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Eu zic ca e suficient meniul 3 sambata seara fara antreu,e destul de scump in total si oricum nu putem manca atat.:meeting:In rest asa cum spunea Santino si ceilalti,Biertan la pranz,si tarie de acasa,restul mai vedem,fiecare dupa posibilitati.Acum depinde si de ore,ca daca o sa ajungem la Biertan la 5 dupa amiaz o sa fim toti morti de foame.Ar trebui sa mancam acolo unde vom fi in jur de ora pranzului.:o:Abia astept sa ne vedem,Sandu felicitari sper sati iese totul asa cum iti doresti.Numai bine

13. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    ok, hai sa concluzionam

vineri servim meniul 5
    sambata servim pranzul la Biertan
    sambata seara servim meniul 3 fara antreu

Detalii referitoare la meniul de pranz de la Biertan le voi posta luni dupa ce am sa trec pe acolo, sa discut cu cei de la restaurant.

din lista mea am scos numarul de persoane:
    47 de persoane-vineri seara
    63 pers - sambata seara
    63 pers+colegii din Tg.Mures - masa de pranz
    atasez tabelul, daca sunt neconcordante va rog sa imi ziceti. Pentru cei care sunt 3 persoane am calculat cate un meniu pentru fiecare.

La intalnirea de la Albota, pentru masa de pranz au fost ceva neconcodante intre persoanele care sau anuntat la masa si cele care au fost prezenti. Pentru a evita aceste probleme ii rog pe colegii(din Tg. Mures) care participa doar sambata in timpul zilei(fara cazare) sa imi trimiteti o lista cu nr de persoane care vor servi masa de pranz si duminica aceasta la intalnire sa adunati un avans(25 ron/pers) pentru a putea comanda meniurile.

Ultima editare: 30 Sep 2010
  14. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Din punctul meu de vedere e totul perfect, atat organizarea meselor cat si organizarea cazarii. :icon_thumright:

15. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte
    este cineva care pleaca din tg jiu? sandu poti sa imi trimiti si mie numarul tau de telefon pe pm

16. poneiu

poneiu Silver Member

Locație:
    Suedia / Sibiu
    Masina:
    Audi q7 3.0 TDI 272CP
    cum zice si {musafir}phaarell amr in scadere si abia astept sa va vad desi vin numai de sambata cu forumisti de la sibiu si tot odata si prieteni mai avem doar o saptamana si trece si intalnirea de vis,cea nationala. km fara incidente si reparati. multa sanatate sa ne vedem cu bine

Ultima editare: 2 Oct 2010
  17. filalucian

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Se strange cureaua baieti,ce regret cel mai mult e ca baietii din Mures si Brasov(Fagaras) nu vor sta cu noi peste noapte,nu de alta dar nu se va bea cu atata hotarare,si nici nu o sa le vedem fetele mahmure de a doua zi:crying::moa::friends:

18. gelu ispas

gelu ispas 6th Gear Member

Locație:
    Caracal
    Masina:
    audi A4 Avant
    Salut! Imi pare rau ca nu am scris pana acum dar am fost putin ocupat.Oricum abia astept sa ne revedem!
    Dupa cum ai relatat ,Sandu ,am sa incerc sa-mi spun si eu parerea .Aceasta intalnire este pentru mine a patra la care particip.De la fiecare intalnire am ramas in minte cu cate un meniu deosebit specific fiecarei zone vizitate ( ma refer in special la intalnirea de la Cavnic).Consider ca meniul nr.3 este unul clasic pe care fiecare dintre noi il mancam ori de cate ori avem ocazia .Eu sincer as opta pentru un alt meniu oricare ar fi el,dar nu meniul nr.3.Nu vreau sa supar pe nimeni .
    Mi-am spus doar parerea.Nu vreau sa intelegeti ca daca se va hotari acest meniu nu voi fi multumit . In rest totul mi se pare OK.

19. filalucian

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Pentru asta Gelu,vineri s-a decis meniul 5 si sambata pranzul la Biertan unde o sa ne spuna Sandu ce se va servi,dupa ce va vorbi cu ei zilele astea,ca nu cred ca pot face fata unui val de 60 de meniuri diferite;)

20. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Mie nu imi place deloc 5-ul. Nu inteleg de ce nu ne putem lua fiecare ce dorim, nu ma deranjeaza sa dau comanda cu 2 ore inainte, asta nu inseamna ca trebuie sa astept la masa. Nu imi place sa fiu fortat sa platesc un meniu din care nu mananc.

- 60 persoane nu sunt multi pentru niste bucatari/ospatari care sunt in bransa de cativa ani buni.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta