1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnirea nationala ClubAudi Sighisoara 8-10 octombrie 2010.

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de Cristian S., 26 Iul 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. T-Rex 69

T-Rex 69 2nd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 ti 2010
    Salut tuturor :hi:
    Sper sa pot ajunge si eu la intalnire sunt mai nou in club si aceasta ar fii prima.Am urmarit discutiile si pot sa va spun ca unul care lucreaza in domeniu ca cea mai buna este varianta cu bufet suedez, la grupuri mai mari care vin toti odata este foarte greu chiar si pt o bucatarie bine dotata si cu personal su
    ficient sa onoreze comenzile intr-un mod satisfacator.
    :respekt: Tuturor posesorilor de AUDI si :beerchug:

2. mlozoveanu

mlozoveanu Bronze Member

Locație:
    Somewhere in the jungle (Buc)
    Masina:
    A4 8E Avant 2.0 TDI 103 KW
    Nu stiu daca e permis sa ma citez pe mine (Cristi ia atitudine, daca am gresit :)), dar eu am propus mai demult ca cina de sambata seara sa se ia la pensiune, nu la han, iar masa de pranz de sambata sa fie "liber la program". :p

Sandu, vineri incepand cu ce ora ne putem caza la pensiune?

In rest e OK cu cina la alegere vineri seara, vizita la cetate sambata si meniul 3 bufet suedez sambata seara.

Sa ne vedem cu bine! :racer::beerchug:

3. Ronie

Ronie 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Si eu si prietena mea dorim sa ne comandam sambata seara cina separat. Desi cu riscul de a ma repeta meniul e prea mare pt prietena mea. Eventual daca nu se poate comanda individual noi dorim doar o portie.

4. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    A6 3.0 224CP, Touareg 7P 3.0 240CP
    Vedeti baieti, daca comunicam sigur gasim solutia cea mai buna. Si eu sunt de acord cu ultimele propuneri, cred ca e cea mai buna varianta.

Referitor la masa de pranz de la Biertan am stabilit cu cei de acolo ca ajungem in jurul orelor 15, fiecare isi va comanda ce doreste si prepararea felurilor comandate dureaza cam o ora, maxim 1,5 ore. In acest timp avem 3 variante:
    1. sa comandam platouri taranesti/traditionale:
    Gustare rece(250 grame) la pretul de 20 lei/persoana cuprinde:
    muschi file,salam uscat,sunca,cascaval,ou,rosii,castraveti,masline.

Gustare rece taraneasca(300 grame) la pretul de 25 lei/persoana cuprinde:
    chiftelute,jumeri,rosii umplute cu vinete,branza burduf,carnat cabanos,caltabos,telemea,masline.
    Cantitatea si prerturile sunt cam mari/persoana, dar se pot imparti la 2-3 persoane, e doar de gust.

2. sa comandam cand ajungem si intretimp sa vizitam cetatea, durata 1 ora(programul de vizitare este de pana la ora 16:30-17)

3. am atasat meniul restaurantului, fiecare isi poate alege inainte ce doreste si ii trimitem o lita cu ce dorim, si am castiga cam o ora timp. Varianta asta mi se pare putin mai dificil de pus in practica dar am expus-o daca sunteti interesati.

Eu personal consider ca varianta 2 este cea mai ok. Astept pareri.
    O rugaminte din partea restaurantului:
    Va mai anunt ca pentru deserturi singura problema care trebuie stiuta cu 1 zi inainte este placinta cu branza de vaci care este specialitatea casei si trebuie pregatita dinainte si pentru aceasta as dorii sa stiu un numar aproximativ care doreste sa comande pentru a nu intampina dificultati.

Doar dupa-amiaza voi putea vorbi cu cei de la Danes pt modificarile stabilite. Revin cu precizari. Daca mai sunt doritori de meniu individual pt sambata la cina sa zica acuma - ultima strigare!

Ultima editare: 4 Oct 2010
  5. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    Parerea mea ca varianta 3 o excludem din start, nu am rabdare si timp sa preiau comenzile la fiecare, sigur nu o sa raspunda toti, si poate pana sambata va mai schimbati dorintele :p
    Daca fiecare isi insira preferintele culinare o sa umplem topicul asta de castraveti murati, cartofi si altele.. si se ia Cristian de noi :p

Ramane sa ne hotaram pe varianta 1 sau 2.

Ultima editare: 4 Oct 2010
  6. santino

santino 5th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B6, 2.0i, 2002 ALT automata
    atunci ramane varianta 2 pt pranz si meniul 3 pt cina. <- parerea mea:icon_thumright:

7. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Da,varianta 2 e ok,castigam si timp,mai ales ca pana la ora 16 cand ar trebui sa mancam,deja o sa cam urlam la luna de foame.Poate ca ar trebui sa incercam sa ajungem pe la 14:30 ca dureaza o jumatate de ora buna pana ne hotaram toti ce mancam si dam comanda.

8. pharrell

pharrell Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 B8 2010/2.0 TDI quattro 170cp
    AMR 4 zile:rockwoot::beerchug::shutup2::yahoo:

9. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    Gata s-au rezolvat toate, sper sa fie ok si sa fie toata lumea multumita acuma.

Vineri va fi meniu la alegere, fiecare isi comanda ce doreste, sambata la prans meniu la alegere la Biertan iar cina de sambata o vom servi la pensiune in crama la orele 21, meniu bufet nr 3, mai putin cele 4 persoane care au cerut meniu individual. Rugamintea mea e doar sa ii intelegem pe cei de acolo de la pensiune, ca daca vor veni mai multe persoane deodata va dura poate ceva mai mult prepararea portiilor.

La Biertan vom comanda cand ajungem si pana e gata masa vom vizita cetatea. Aici m-am gandit ca o sa listez meniul si vineri seara va uitati in mare pe el si cand ajungem acolo stiti in mare cam ce doriti, si nu mai pierdem o jumate de ora pana ne hotaram ce sa comandam.

Pt cei care sunt cate 3 persoane:
    Cristian Popescu vei sta in camera 1(pensiune-pat twin+1 suplimentar)
    lucian190 vei sta in camera 7 (pensiune-pat twin+1 suplimentar)
    highvoltage vei sta in camera 4 (pensiune-apartament+1 suplimentar)
    Va rog sa retineti numerele camerelor si sa cereti aceste camere la cazare, sunt camere la care am cerut cate un pat suplimentar.
    Restul se cazeza dupa bunul plac in functie de locatia ceruta.

No astea fiind zise, cred ca le-am discutat pe toate, voi reveni cu programul refacut si mai in detaliu. Mi-au ajuns discutiile, sa mai si bem ceva! :beerchug:

@Cristi231077 - pentru ultima camera care ai rezervat-o, cei care se vor caza vineri la pensiune si sambata la han, sa imi zici numele sa le zic celor de la pensiune ce camera se va curata a 2-a zi

Daca sunt amatori de fotbal, este un teren (de marimea unui teren sintetic)pe iarba si putem sa facem putina miscare acolo. :footy:

Ultima editare de un moderator: 4 Oct 2010
  10. mlozoveanu

mlozoveanu Bronze Member

Locație:
    Masina:
    Un pic denivelat acel teren de fotbal, asa ca aveti grija cu ce va incaltati :)

11. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    E vorba de @mariobos colegul nostru de la Lugoj.

12. mlozoveanu

mlozoveanu Bronze Member

Locație:
    Masina:
    Sandu, exista vreun TV in crama ?... ca nu mai tin minte, poate se strang mai multi microbisti si vrem sa vedem ultima sansa de calificare a Romaniei :):p

13. filalucian

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Sper ca pentru Lucian190 sunt paturi destul de "sanatoase".:)

14. antonzoltan

antonzoltan Bronze Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    Audi 80 B4, 1600 tip ADA, 1994
    Salutare tuturor,pe sambata seara primiti vizitatori? o sa trec sa va salut ,sa facem 2-3 poze,sa bem cola cu gheata si daca mai sunt locuri la bufetul suedez treceti-ma cu 2 portii.Numai bine si sa ne vedem sanatosi.:salute:

15. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    Din cate imi aduc aminte nu cred ca era, dar daca tu crezi ca mai avem ceva sanse sa ne calificam...facem tot posibilul sa aducem unul acolo :p

Mihai m-ai intrebat de la ce ora se poate lumea caza vineri: 14:00

Am atasat si 3 poze cu restaurantul de la Biertan.

16. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    Zoli cu cea mai mare placere te primim, ma chiar gandeam ca nu se poate sa lipsesti tu de la astfel de evenimente!!

Sper ca vi cu fecioru, ca deja am anuntat-o pe fica-mea ca are companie sambata seara :p

17. filalucian

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Vedetiva de treaba si lasati copii in pace,uite ma la ei,deja fac planuri de inrudire:beee:
    Zoli,pacat ca vi doar seara,speram sa te lipesti la coloana care pleaca dimineata din Sibiu,dar e bine si asa,ma bucur ca veniti:eyebrows::beerchug:

18. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Eu m-as baga la un fotbal, dar nu cred ca vom avea timp pentru asa ceva.
    In rest :respekt: Sandu pentru efortul depus!

19. lucian190

lucian190 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A8 - 4H / D4 / 3.0 QUATTRO 250 cp. TDI 2012 cod motor CDTA
    salut

tizuleeee "filalucian" sunt obisnuit sa dorm si pe jos in caz de extrema urgenta asa ca :superman::p nu-i bai ca bem o bere in plus noi 2. numai bine domnilor.:icon_thumright:

20. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    M-am uitat la prognoza meteo, se anunta vreme destul de rece intre 10 si 13 grade pe zi, dar fara ploi, asa ca luati-va toale groase!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta