1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnirea nationala ClubAudi Sighisoara 8-10 octombrie 2010.

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de Cristian S., 26 Iul 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. lucian190

lucian190 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A8 - 4H / D4 / 3.0 QUATTRO 250 cp. TDI 2012 cod motor CDTA
    da

:thrashi::thumbs-up::salute::applaus::arco: LA MULTI ANI sa fi sanatos si toate cele bune. hai ca nu mai este mult pina curind. seara buna tuturor.

2. masimo

masimo Silver Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A5 3.0 TDI with REVO Stage 3 DPF Bypass Software,VW Touareg 3.0 TDI,2011
    La Multi Ani!!!

3. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    A6 3.0 224CP, Touareg 7P 3.0 240CP
    Multam fai de urari baieti, apreciabil gest, promit ca va cinstesc la intalnirea de la Danes. :)
    Cand ajung la un calculator am sa postez un update la lista, daca mai sunt doritori se pot inscrie pana la sfarsitul lunii aug.

Saptamana viitoare voi fi mai liber si ne putem ocupa de partea cu stabilirea programului si a meniului.

4. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    Update

@andrei sa imi dai PM cand platesti avansul
    Am rezolvat cu unul dintre locurile de la centru ecvestru mai trebuie lamurit intre jony si jonix, care dintre voi renuntati la centru ecvestru in favoarea unui loc la pensiune, fiind 2 doritori si o singura camera ramasa.

5. otelea

otelea Silver Member

Locație:
    Câmpulung Moldovenesc
    Masina:
    audi 80 B4 1.9 tdi 90cp 1994; A4 1.9 TDI AVB 2004; A6 allroud 2,5 TDI BCZ 2004
    La multi ani Sandele!

6. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Jonix are camera platita, astfel mi s-ar parea corect sa beneficieze el de camera de la centru....fara suparare!

7. poneiu

poneiu Silver Member

Locație:
    Suedia / Sibiu
    Masina:
    Audi q7 3.0 TDI 272CP
    primul platit....primul cazat.....asa e carol ai dreptate,sunt de acord cu tine,defapt asa este regula si in viata. sanatate si sa ne vedem cu bine.:friends:

8. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    Sandu, poti sa treci si la mine 2 pers (in cazul in care conteaza) ca mi-am gasit coleg de camera :box:

9. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    Update la lista.

CLM- nu conteaza, oricum aveai 2xMD inclus. Va conta numarul de pers la cina.

Publicitate :moa:
    Haideti baieti, mai sunt 3 camere si o saptamana timp de platit avansul, probabil ca pe ultima suta vor fi mai multi amatori asa ca primul venit-primul servit! Iasu, Cluj, Constanta, ceva amatori? Locatia e la indemana tuturor, in centrul tarii!! Pana acuma fiecare intlalnire Clubaudi a fost un succes, va recomand sa nu ratati momentul! :blahblah1:

10. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Sandu, vreau sa mai iau eu o camera pt 2 persoane/2 nopti doar ca nu sunt momentan in tara. E ok daca iti trimit avansul luni dimineata?

Si nu in ultimul rand ..... La multi ani!!!

Ultima editare: 26 Aug 2010
  11. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    e ok Crisri, te-am trecut pe lista cu o dubla la pensiune, avansul il poti plati cand vrei tu, nu e graba.

12. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Merci mult, luni dimineata pun avansul in cont! :thumbs-up:

13. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte
    salut sandu, in dimineata aceasta am ajuns in tara, mai este vreo camera disponibila, ca din cate am vazut camera pentru care m-am inscris pe lista nu mai este disponibila? daca este, astazi o sa iti fac plata. salut!

14. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    Jony mai sunt camere(la pensiune), oricum erai pe lista, singura discutie a fost pe tipul de camera, te-ai inscris la centrul ecvestru dar acolo nu mai erau locuri, au platit ceilalti mai repede avansul(vezi discutiile anterioare). Astept avansul tau si te bifez pe lista.
    Astept si avansul lui Cristi pentru cea dea 2-a camera si atunci am terminat cu etapa avansului.

Am sunat azi la pensiune, am dat lista finala de rezervare pentru 27 de camere, mai sunt 2 camere pentru care am mai obtinut 2 saptamani termen de a le comunica daca le ocupam sau nu(pana la aceea data sunt rezervate fara a le plati daca nu se ocupa). Asadar daca mai sunt amatori se mai pot inscrie pane in 15 sept-pt 2 camere.

Sper sa fiu mai liber urmatoarele zile si sa putem discuta de meniu si de program. Cat priveste participarea participarea vreunui dealer Audi, nu prea sunt sanse, Nurvill, Tess Brasov si Autotop Mures sunt loviti din plin de criza!

Ultima editare: 31 Aug 2010
  15. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Sandu highvoltage apare la pensiune cu apartament,ti-a cerut modificare?caci era pt camera dubla la ecvestru,rad nefiind locuri a trecut la pensiune

16. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Da Cristi, highvoltage vine cu inca o fata si a cerut apartament.

17. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    si camera lui dubla de la centrul ecvestru a ramas libera?

18. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Azi pe la ora 12.00 trebuia sa intre avansul pentru a doua camera pe contul tau de la ROMEXTERA, in caz ca nu ai primit nimic da-mi te rog un pm sa verific. :hi:

19. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    si eu am platit acum o ora la ing 140 de ron

20. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    jony a intrat de ieri avansul de la tine, 140 ron-NITA ALEXANDRU
    la fel si de la cristi, 130 ron

erau 12 camere la centru ecvestru(in afara de cele 2 apartamente) si erau 14 solicitari pentru aceste locuri. Una s-a rezolvat prin dorinta lui highvoltage de a sta la un apartament in pensiune fiind 3 persoane iar celelalte camere le-am repartizat in functie de cum s-a platit avansul. In consecinta jony vei sta intr-o camera dubla la pensiune, ai platit avans 140 si mai ai de platit 120.

Atasat este lista finala, va rog sa imi ziceti daca sunt greseli sau e nevoie sa fac modificari. Deasemenea repartizarea pe tipuri de camere am facut-o dupa solicitari si plata avansului, daca doriti sa schimb ceva va intelegeti intre voi si imi comunicati.

Ultima editare de un moderator: 2 Sep 2010
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta