Intalniri ale membrilor Club Audi, jud. Constanta.

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de klaudiuxyx, 17 Mai 2008.

1. ramane diseara la 8 la aqua la intrare clienti?

2. alex_alex

alex_alex 1st Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    audi A6 1.9tdi 130cp AWX
    pt maine cineva????

3. alex_alex

Locație:
    constanta
    Masina:
    audi A6 1.9tdi 130cp AWX
    este cineva disponibil pt diseara????

4. laurentiu_liviu

laurentiu_liviu 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A8 2.5 TDI , A6 2.5 TDI
    Salut baieti , pentru vinerea viitoare sau sambata cand poate lumea , ma poate ajuta careva cu un log , am fost cu masina la munte si am ramas complet fara acceleratie dupa 1800rpm . Ms!

5. Pauloo

Pauloo 6th Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4B5/1,6(101hp)/ADP/1997 și A6C6/2.0TDI(170hp)/CAHA/2010
    Din pacate nu gasesti ....din cate cunosc eu sunt doar 3 cu VCDS: unu e prea comod si nu prea vine la intalniri,altul are o clona si nu se prea pricepe ,iar al 3lea e putin cam excroc si nu ti-l recomand...;)

6. laurentiu_liviu

laurentiu_liviu 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A8 2.5 TDI , A6 2.5 TDI
    Cred ca as rezolva-o cu o scanare normala de erori , ultima oara am avut debitmetrul terminat si imi e sa nu fie iar la fel ca sunt cam aceleasi simptome , doar ca vreau sa fiu sigur nu sa cumpar piese de capul meu .

7. DeViAnS

DeViAnS Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A5 B9 DDWA Quattro 2018
    Avand in vedere ca m-am mutat in constanta, sper ca o sa pot ajunge si eu la intalnirile de aici.

8. dcaramarin

dcaramarin Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4-avant-2.0 CR, CAGB
    Esti binevenit. Mai ramane sa si venim la intalniri.

9. Dyno

Dyno 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A6 C6 (4F) / 2.0 TDi (BRE) 140 Cp / 2008
    Acum daca tot a venit sezonul rece...
    Ne mai vedem si noi? :p
    Eu sunt liber azi...
    Locul si ora?

10. curtmola 1st Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    audi a6, 2,7l,quattro,automatic, 2007
    as veni si eu la intilnirile clubului.
    mai organizati ceva?

11. z_a_v_e_l_k 3rd Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A6 2.5 TDI, 150 Cp, (AFB), an 99, quattro , tiptronic. A6 C5, 2.4 ( BDV) an 2003 , automata
    Daca se mai fac reuniuni sub egida clubului ma alatur si eu cu placere.

Stima

12. alex_alex

Locație:
    constanta
    Masina:
    audi A6 1.9tdi 130cp AWX
    salut

este cineva amator pt intalniri pe aici???!!!!

13. DeViAnS

DeViAnS Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A5 B9 DDWA Quattro 2018
    eu as veni daca nu mi se suprapune cu munca.. :)

14. alex_alex

Locație:
    constanta
    Masina:
    audi A6 1.9tdi 130cp AWX
    sper sa m.ai apara cineva si impreuna sa stabilim o zi din saptamana urmatoare in care putem cu totii...

15. Pauloo

Pauloo 6th Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4B5/1,6(101hp)/ADP/1997 și A6C6/2.0TDI(170hp)/CAHA/2010
    Salut
    Ma poate ajuta cineva cu aceeasi motorizare ca a mea (1.6) sa fac o proba cu un debitmetru functional ? Nu reusesc sa gasesc solutia la problema mea cu oscilatiile relantiului ,iar cineva mi-a sugerat ca am debitmetrul obosit si da eroare in sarcina. Pe engine ,grup 4 casuta 3 valoarea aerului e 0 g/s.

16. dcaramarin

dcaramarin Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4-avant-2.0 CR, CAGB
    Salutare prieteni audisti. Paste Fericit tuturor constantenilor si nu numai. Revin aici dupa o mai lunga absenta cu o propunere de revigorare a activitatii la Constanta. Ma refer aici si propun o mica schimbare de locatie pentru viitoarele intalniri. Cum temperaturile din termometre au inceput sa creasca usor, usor iar statiunea Mamaia este ”santier in lucru”, propun sa ne intalnim vinerea de la ora 19.00 in parcarea Maritimo undeva langa intrarea dinspre Metro. Aici se mai poate discuta si va rog sa veniti cu propuneri. Orice propunere este binevenita si vom tine cont de ea. Deci?.....lets go! pana vineri 25 aprilie sa hotaram locatia.

17. dcaramarin

dcaramarin Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4-avant-2.0 CR, CAGB
    Azi m-am intalnit in trafic si am schimbat cateva cuvinte cu un concitadin care conducea o chestie la fel ca a mea numai ca zice omu nostru ca defapt masina lui e un S4-2.8 biturbo, 280 cai. Nu am avut timp sa mai vb ca ne-am despartit obligati fiind de traficul din zona respectiva. Am apucat sa-i strig sa intre pe forumul nostru si sa vina la intalniri. Sper s-o faca dar daca nu o face sa stiti ca e vorba de un B5 negru cu numere de Brasov. Daca-l vedeti in trafic pune-ti mana pe el si luati-i numarul de telefon ca eu n-am avut timp. Si acum....cine vine vineri la ora 19 la Maritimo? daca se hotaraste cineva las numarul meu de telefon pentru contact. 0720000704 :)) sper c-ati observat deja cerculetele din numarul de telefon, nu?

18. AlexinoA4

AlexinoA4 1st Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi A5 2018 2.0 tfsi quattro mild-hybrid
    Constanta - stiu ca vreti! 18 May

Un asemenea oras merita o intalnire a mebrilor club audi! Propun in luna mai sa facem o adunare pe 18 Mai ora 17:00 in parcarea de la Aqua Magic. O sa fie liber, vreme frumoasa.

19. Sever.SVR

Sever.SVR 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    A4 B5, 1996, 1.8 ADR 124CP
    Va salut pe toti,eu sunt Sever si de astazi sunt noul posesor al unui Audi A4 B5 1.8 ADR 125cp, si as vrea sa ne strangem cu totii la intalniri, pentru a discuta diverse probleme, a ne distra si etc, conteaza sa fim cativa la inceput sa facem poze , iar cu timpul activitatea va creste pe aici cu siguranta. De aceea eu propun sa ne intalnim Duminica asta la ora 17:00, eu cred ca toata lumea este libera atunci, undeva in oras, eu propun sa ne intalnim intr-o parcare, care mai tot timpul sa fie goala, nu am in cap unde, la palatul copiilor se intalnesc deja cei din club opel si nu ar fi frumos sa ii deranjam, deci astept propuneri, eu unul zic ca pe marginea lacului la parcarea de la lac, doar ca in portiunea dinspre City, nu dinspre aceea biserica, pentru ca este mai gol, acum astept un feedback de la voi, o seara frumoasa.

20. dcaramarin

dcaramarin Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4-avant-2.0 CR, CAGB
    O parcare mare si deobicei goala este Maritimo dar depinde si de ora de intalnire si alte evenimente organizate acolo. Si DA, sunt de acord ca intalnirile sa se tina duminica seara ora 19-20....deci? cine mai voteaza?

Distribuie pagina asta