1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalniri ale membrilor Club Audi jud. Timis

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de orgonaskaroly, 13 Dec 2007.

1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Haideti ca da Cristi de baut !!! :p Io vin, cum dracu' nu !?

2. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Care Cristi???:)vin si eu..

3. xaby69

xaby69 Gold Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 2.0i
    poi daca asa sta treaba, adica Cristi da de baut... apar si eu!

4. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ultima editare: 4 Sep 2009
  5. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    :sign_pics: hai sa mai vad si eu timisoara si membrii ei... poze de la intalniri?

6. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ii saracie mare cu aparatele foto... :p da' te invitam sa vii personal la intalniri!

7. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    Cand am fost in Tm mi-au placut orasul si oamenii, sa stii. Cand o sa am ocazia sa mai trec prin Tm, va caut cu siguranta... pana atunci particip la Mures :)

Data viitoare, macar un tel cu camera ar fi frumos din partea voastra :p

8. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    In zilele ce urmeaza vine 2 din baietii de la Baia Mare si inca unul din Londra->P. Neamt. Eu zic sa iti faci drum! :p

Intradevar, nu am mai facut poze de la ziua lu' Cioby... ce pacat ca se lasa seara cand ne intalnim noi!

9. xaby69

xaby69 Gold Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 2.0i
    Cand a fost ziua mea ca :shrug:...

10. CosminPCN

CosminPCN 5th Gear Member

Locație:
    Dr.Tr.Severin/Timisoara
    Masina:
    Audi A4 (B5) 1.6 AHL '98
    Dati si la mine un tarr sa-mi ziceti cand si la ce ora va mai strangeti ca nu prea am parte de net zilele astea:(

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Cioby, nu era ziua ta la gratarul de la firma unde lucreaza Cristi? Era pentru licenta?

12. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Mai conteaza??? Important e ca a facut omul cinste. ;)

13. gabrielgorgan

gabrielgorgan 3rd Gear Member

Locație:
    Dorohoi
    Masina:
    Audi A4
    ce ar fi sa facem o intilnire cu toti membrii din tara macar o data pe an cu locatii diferite, daca adunam o coloana de mai mult de 200 masini Audi cu tot cu membri putem intra in cartea recordurilor. Ramine doar sa ne organizam si sa ne intilnim doar ptr cine doreste.

14. AdrianoTM

AdrianoTM 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 , 1.6 , 2000
    interesanta ideea ;)

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Mda... si totodata omniprezenta pe toate forumurile!
    Nu o sa se poata atat timp cat si la intalnirile ClubAudi voteaza 50 o locatie si se inscriu numai jumatate. Cat despre anvergura organizarii... nici nu va dati seama cat e de lucru! Si stiu asta pentru ca in mai putin de o luna un alt forum o sa incerce sa intreaca coloana Kia (>124 masini), intalnire la care particip si eu.

16. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    asa e ovidiu. ai perfecta dreptate. de ce sa nemiram ca nu participa lumea, cand ai vazut ca si la tricouri au ramas cativa " pe dinafara".
    s-a mai propus la noi in club organizarea unei astfel de coloane.. ar fi frumos sa se poata realiza. as participa cu placere, oriunde in tara.
    pana atunci ne "multumim" cu intalnirile locale.

Ultima editare: 6 Sep 2009
  17. gabrielgorgan

Locație:
    Dorohoi
    Masina:
    Audi A4
    intii ar trebui sa facem o lista cu cei ce vor sa participe la un astfel de eveniment apoi trebuie stabilita o data (dar ne trebuie foarte multa seriozitate) si in fine stabilim locatia de comunm acord cu totii. Este foarte adevarat ca o asemenea intilnire implica multa rabdare si multa bataie de cap, dar daca se vrea se poate.

18. gabrielgorgan

Locație:
    Dorohoi
    Masina:
    Audi A4
    Rog un moderator sa deschida un nou thread pentru aceasta intilnire zic eu foarte importanta intrucit nimeni nu are rabdarea sa ajunga pina la pagina 216 sa afle de aceasta intilnire. Multumesc. ( Intilnire club AUDI pe tara ) !!!

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Mai Gabriel... topicul asta e de intalniri Timisoara. Cum ai confundat tu topicul de intalniri Timisoara cu un topic de intalniri nationale (pe care puteai sa il deschizi chiar tu), nu pot sa imi dau seama!

Sa inteleg ca te oferi sa fii unul dintre organizatori? Pentru ca trebuie sa iti spun ca propuneri poate sa faca oricine, si nu una... zece, douazeci. In schimb cand se pune problema de a lua taurul de coarne si a duce ceva pana la capat... eh, aici e o problema la noi. Iar cand spun noi, ma refer la marea majoritate a romanilor.

Rabdarea si bataia aia de cap de care spui tu ca esti constient... vreau sa vad cati si-o asuma pentru organizarea unui asa eveniment. Ideea e laudabila, nu ma intelege gresit, dar daca te uiti (numai pe forumul ClubAudi.ro) la topicurile deschide pentru votul unei locatii pentru o intalnire si apoi te uiti si cati s-au tinut de promisiune si CHIAR au venit... sa ramai surprins, nu alta, cand lista se reduce la jumatate... si atunci te gandesti cum e sa fii in pielea celui care organizeaza...

Si ca incheiere, "Intalnire Audi pe tara" a fost la jumatatea lui februarie la Cavnic, jud Maramures iar acum e la Albota, jud. Sibiu, in mai putin de 3 saptamani.
    Tu mai vrei inca una?

20. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mare miscare nu vad pe la noi. M-am intors si eu din concediuuuuuu, azi e prima zi de job (naspa, m-am obisnuit prost in astea 3 saptamani), am avut parte si de bune dar din pacate si de rele....in concluzie maine sunt liber asa ca ne vedem la stadion....sper.

Distribuie pagina asta