1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalniri ale membrilor Club Audi jud. Timis

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de orgonaskaroly, 13 Dec 2007.

1. TM69FAB

TM69FAB 6th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    -)) este a nevestei
    Sunt de acord cu Ovi la faza cu Ilie.
    Eu mi`am facut Mercedes`ul la el in 2009 si la facut de `Comando`

Dupa o luna mi`a crapat toata vopseaua de pe capota si de pe bari... Asa ca nu te duce la el.
    Eu mi`am dat Polish la B4 si la Passat cu mana mea , mi`am luat masina de plishat si am dat un milion pe 300 de gr de polish de 3M , 100gr abraziv 100gr luciu si 100gr polish pt umbre , si a iesit bine.

Dar incearca la Cristi care lucra la Suzuki , nu am facut la el Polish`uri dar de vopsit , vopsesc la el jante si face foarte bine. 50 de euro iti ia de polisat.

0740 195 273 uite si nr lui , ca nu se supara :)

Ultima editare de un moderator: 23 Mai 2011
  2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Cristi ia 300 ron pentru polish, unde mai pui ca negrul e cel mai scump la polishat.

3. TM69FAB

TM69FAB 6th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    -)) este a nevestei
    Eu am mers cu o masina neagra , mult mai mare decat B6-le lu` Karol si mi`a zis 50 de euro.
    Acum 2 saptamani.

4. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    O fi recesiune, anul trecut cand l-am intrebat era 300 ron. :)

5. maximilianul 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4, 8e , 2005 , TDI
    Atentie mare cu "polish" recomandarea mea e sa vezi ce ai nevoie prima data eu sunt de cateva luni bune membru pe http://detailing-club.ro/
    pregatirea masinii e foarte importanta si nu cred ca prin Timi este vreunul care sa o faca bine in afara de cei de la Cosmetic Sis Car Center Timisoara si nu vreau sa le fac reclama .
    Daca ai timp intra putin pe http://detailing-club.ro/ sa vezi cam ce inseamna un polish. Daca ai vreodata timp stam la un suc sa-ti explic. Poate o sigilare + un strat de gloss te vor multumi pana strangi bani de un polish profesional.

aici ai o adresa cun ce am reusit eu sa realizez fara a ma lega de stratul de lac.

Ultima editare de un moderator: 23 Mai 2011
  6. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Sincer si eu ma gandeam sa o fac cu mana mea, masina de polishat am si eu, sta pe raft in garaj ca nu l-am folosit inca, nu stiu daca e bun de ceva, in fine zi-mi si mie de unde ai luat produsele 3M, eu ma gandeam sa iau pasta la culoare (negru) de la Turtle Wax, color magic plus, dar am citit ca 3M si Meguiar's sunt cele mai bune.

7. xaby69

xaby69 Gold Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 2.0i
    cu toate ca sunt offtopic, ma alatur si eu unui polish made by ClubAudi team... saptamana trecuta mi-am spalat masina si i-am tras o zgarietura fina , dar care ma distruge psihic. Astept sa vad ce marca de pasta ar fi cea mai ok.

8. maximilianul 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4, 8e , 2005 , TDI
    Karol ca si substante pentru polish ti-as recomanda Menzerna, in functie de starea vopselii poti ajunge si la 4 stadii de polishare iar pentru fiecare ai nevoie de o alta substanta. Mequiar's sunt ok. Ai grija cu polishatul singur caci risti sa-ti faci niste holograme de toata frumusetea mai ales daca ai in dotare un rotary daca e un DAS mai merge dar la culoarea masinii tale nu ti-as recomanda. Ceara cum spui tu poate fii naturala pe baza de carnaruba sau sintetica cu polimeri si alte minuni. Cea sintetica da un luciu metalic (NXT Generation® Tech Wax® 2.0 e un produs foarte bun de la mequiar's) si in plus se aplica foarte usor si au o durata mai mare. Cerurile pe baza de carnaruba ceara naturala se aplica ceva mai greu (asta si in functie de ce ceara iei) dar si acea stralucire umeda si mai in adancime. Ca si durata de protectie este mai mica decat la o cerara sintetica.

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Sa va tai si eu putin elanul... :) In 2008, dupa patania cu Ilie, m-am dus la reprezentanta Renault unde un coleg de-al meu mi-a pus in mana tot ce aveam nevoie sa imi polisez masina, un loc in hala la umbra, curent... eram pregatit sa ma uimesc. Mi-a explicat in mare ce sa fac si ce sa nu fac si m-am apucat de treaba cu o pofta iesita din comun sa imi polishez masina.
    Dupa 2 ore in care m-am obosit nu se vedea mare lucru pe suprafata (mica, dealtfel) pe care am lucrat. Atunci am invatat ca degeaba am masina de polishat pentru ca nu am mana ca sa iasa bine si frumos.
    De stricat, nu am stricat nimic insa de atunci apreciez mai mult munca celor care polisheaza si ramane luciu simetric, nu urme de la masina.

10. maximilianul 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4, 8e , 2005 , TDI
    Eu asa ceva numesc polishare dar este defapt detailing. Karol i-ti place asa ceva? Asta e un profesionist.

11. xaby69

xaby69 Gold Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 2.0i
    sa inteleg ca asta e rezultatul muncii tale?

12. maximilianul 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4, 8e , 2005 , TDI
    Nu ,da de unde, as vrea eu :-) este al unui profesionist nu polishator. Este un tip din Cluj. Eu acolo i-mi voi duce masina in toamna. Din pacate in apropiere de Timi. nu cunosc pe nimeni.

13. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mersi de sfaturi, da intradevar frumos, am mai vazut filmuletul undeva, pe forum, cred. Sincer nu sunt dispus sa dau milioane pe detailing, pentru mine nu merita, vreau un simplu polish si atat, motivul este in special pentru faptul ca "desteptul" de vopsitor mi-a cam gazat masina in cateva locuri toamna trecuta si vreau sa scap de petele respective care se vad destul de urat.

14. TM69FAB

TM69FAB 6th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    -)) este a nevestei
    Karol suna`ma intr`o zii si te duc sa iti iei Polish la suta de grame de 3M.

Eu am mai polishat masini , stiu cum se face , dar nu am rabdare sa fac. Am si masina cu reglaj de turatie , pe 6 viteze deci este foarte buna. Greu nu este daca ai mai facut de cateva ori.

15. maximilianul 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4, 8e , 2005 , TDI
    De gazare cred ca poti scapa cu o decontaminare facuta cu ajutorul argilei pe care poti sa o faci si singur. Daca vrei incercam pe o portiune mica.

16. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ati transformat topicul asta de intalniri in discutii despre Detailing. :)

Karol fi amabil si muta tu discutia unde trebuie cu tot cu mesajele aferente. Multumesc :)

O zi buna sa aveti

17. maximilianul 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4, 8e , 2005 , TDI
    Da scuze ai dreptate. I-mi cer scuze dar m-a luat valul.
    Pe PM sau in alta parte va ajut cu tot ce stiu si pot.

18. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Avand in vedere ca pe acest topic se discuta si multe alte "tampenii", care nu au nici o legatura cu intalnirile si nu au fost sterse, discutia asta chiar este constructiva iar intrebarea am pus-o pe acest topic, pentru ca am vrut sa cer parerea baietilor din Timisoara, daca puneam intrebarea la sectiunea detailing, probabil imi raspundeau doar cei care se ocupa cu asa ceva si ma sfatuiau sa nu fac polish in dreapta sau in stanga, doar la profi....etc-etc. Eu vreau sa aud un feedback de la baieti, daca au facut si unde au facut strict in Timisoara! Mersi

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    maximilianul, vreau si eu niste argila si lichidul cu care se da pe argila.

20. maximilianul 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4, 8e , 2005 , TDI
    ovidiu ti-am trimis pe PM

Distribuie pagina asta