1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalniri ale membrilor Club Audi jud. Timis

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de orgonaskaroly, 13 Dec 2007.

1. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    se abuzeaza de wifi la intalniri ? :)

2. Gogu_00

Gogu_00 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4, 1.9 TDI, 116 caluti, 2001
    Se abuzeaza de telefoane in general....:haudrauf: Cine nu o fost pana acuma la intalniri, sa nu se ia dupa Domnul Ovidiu cu ora 20:30... veniti pe la 21:30, chiar 22 daca vreti sa veniti..... la 20:30 bate vantu :) sau cel mai bine faceti rost de un nr de telefon de la unu din noi si sunati :p

3. danubius 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 Avant, 1.9 TDI,Quattro ,2003
    din pacate trebuie sa aduc si un smartphone dar doar pt doua poze cu
    4motionul plin de noroi. oricum nu il folosesc, e doar de fite.

4. Sergiu_tm91 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara,Timis,Ro
    Masina:
    A4 B5,1.8 20vT,1995
    Se poate sa asist si eu sa va stresez cu intrebari ? :)

5. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Mergi linistit, dar daca se schimba locatia macar sa te anunte.

6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Pe la ora 21 la Rompetrol.
    Cine nu e fan Steaua, respectiv cine nu are treaba cu fotbalul, o sa fie acolo!

7. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    ...si cine nu lucreaza...

8. pharrell

pharrell Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 B8 2010/2.0 TDI quattro 170cp
    Cine face o fapta buna diseara sa treaca sa ma ia si pe mine???....(acuma vad care sunt prietenii....):)

9. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Goagal sa ai drum bun si sa ne vedem cu bine..(cand venim in vizita stii tu...)

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Mergem in vizita?
    Plecam de azi?

11. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Eu zic sa lasam omul sa se acomodeze inainte sa ne primeasca cum se cuvine apoi sarim pe el,nu e bash departe ;)

12. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ce vorbesti? De ce sa se acomodeze? Vrei sa isi dea seama ca noi nu suntem acolo? Hai ma.... nu ai nici o masina de cumparat? :)

13. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ar fi ceva pe teava,exact ce adori tu ;) dar mai stau putin sa vina vara...doar ca unde caut eu e pe alte meleaguri.
    cat despre al nostru..o data il speriem :))

14. CS59DAN

CS59DAN 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    a4 b7,2.0TDI,2006
    Baieti,joi se tine intalnirea la stadionul Dan Paltinisanu?Daca da pe la ce ora??

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Se tine insa nu la stadion. La romepetrolul de langa stadion, pe strada Liviu Rebreanu, dupa Spitalul Judetean si Billa.
    Ora 21 - 21:30 iti sugerez.

16. CosminPCN

CosminPCN 5th Gear Member

Locație:
    Dr.Tr.Severin/Timisoara
    Masina:
    Audi A4 (B5) 1.6 AHL '98
    La multi ani doctore :)

17. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B9 - 2016 - 2.0 TDI 190 CP - avant - S-Tronic, DETA
    Am o intrebare pt colegii din Timisoara: are cineva montate huse pe scaune? Ca as vrea sa vad cum arata. Ma bate gandu sa-mi montez pt ca luam destul de des cu noi catelul, cam peste tot pe unde mergem, si uneori face prapad, mai ales cand e noroi pe-afara, oricat l-am sterge si curatza pe labe.. degeaba. M-ar interesa detalii daca are cineva idee de huse care sa se potriveasca cat de cat pe A4 B8. Merci!

Ultima editare: 5 Apr 2013
  18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Banuiesc ca nu ai un avant si deci excludem posibilitatea de a tine cainele in portbagaj.
    In cazul asta, nu stiu sa aibe cineva huse insa ele dupa cate stii sunt universale si vin APROXIMATIV bine pe orice masina. Ori fiecare masina se individualizeaza chiar si intre 2 modele apartinand aceleiasi marci. Plus, ce te faci cand mai urca in masina alte persoane dupa ce cainele a murdarit husele. Unde mai pui ca husele astea sunt niste chinezarii universale neavand spatiu de cedare a cusaturii in locul in care daca e nevoie sa se umfle airbagul va crea o implozie in loc de o explozie.
    Sugestia mea e sa improvizezi o husa strict pe bancheta de spate (unde banuiesc ca e spatiul cainelui) sub forma unei paturi prinse dupa spatar/tetiere si intinsa peste sezut. Patura o vei putea demonta si monta mult mai usor pentru a o spala sau pentru a face loc unor persoane pe bancheta.
    Totusi, cred ca un avant era mai bun in cazul de fata. ;)

19. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B9 - 2016 - 2.0 TDI 190 CP - avant - S-Tronic, DETA
    Pai avant am. Dar cainele nu are cum sa stea in portbagaj. E micutz, are 10 kile. Si super-rasfatat. N-am cum sa-l tin la puscarie, in portbagaj:) Am cusca de transport pt el, o pun la mijloc pe bancheta din spate, dar pe aia o folosesc doar la drum lung. Am pusa deja o patura pe bancheta ca sa nu murdareasca prea tare, dar cand noi plecam undeva si-l lasam in masina, il scot din cusca, sa se dezmorteasca. Si el vine si pe scaunele din fatza si doarme acolo. Sau in mers, daca nu e in cusca, mai vine pe cotiera, mai vine in brate la nevasta-mea, etc. Nu ma intereseaza partea cu daca urca alte persoane, nu prea intra in masina altcineva in afara de eu si sotie. Doar cand mai mergem in vizita pe la ai nostri, aia e destul de rar. Vreau doar sa nu se murdareasca banchetele pe cat posibil.
    Eu credeam ca exista ceva huse originale (sau macar semi), stiu ca astea din comertz sunt chinezarii. Merci de raspuns, oricum!

20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Hmm, pai atunci ai 2 variante in afara de husele alea chinezesti din Mehala/Aurora:
    - ori inveti cainele sa stea in portbagaj (tragi plasa despartitoare de bagaje si nu cred ca incape pe margini sa intre in restul masinii). Adica gata cu rasfatul!
    - ori merg la Audi si intrebi daca pentru modelul tau de masina exista ceva dedicat ce se poate aplica pe toate scaunele si sa fie si de calitate. Daca exista, s-ar putea sa paralizezi cand auzi pretul! ;)

Distribuie pagina asta