1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalniri ale membrilor Club Audi jud. Timis

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de orgonaskaroly, 13 Dec 2007.

1. szintyjanoska

szintyjanoska 3rd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4, 1.6 (AHL), 1999
    Salutare

Joi va fi intalnire? As vrea sa vin si eu. Va fi prima oara, deci nu stiu cum se procedeaza

2. devilll

devilll Bronze Member

Locație:
    pe undeva prin TM
    Masina:
    ce primesc
    in fiecare joi ...... la toti a fost prima oara candva ....

3. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.

Hehe, nu eram acasa oricum, eram la banchet cu colega ypeo si imi curatam ochii pe la ce am vazut pe acolo... au-au... :sex:

Unde era politia azi-noapte ca jumate, daca nu mai mult, erau magliti cand au plecat de acolo? :happy:

4. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Cata gramada de sepci am.....:p:p multumim FS.;)

5. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Multumim FS.
    CS, sa nu ma uiti cu telefonul ala si cu sepcile vedem noi, le iau ori azi, ori maine.

6. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ne vedem maine seara la stadion,sunt rugati sa vina cei care au de primit cate ceva:p,Ovi de abia am ajuns de la Budapesta si imediat merg la aeroport la noi,maine dim il sun pe cutare;)

7. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Bine nenea... eu maine am planuri/sperante mari cu masina... s-ar putea sa intarzii.

8. b0gdyxx

b0gdyxx 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 2.5TDI 163PS
    :applaus: maine voi veni si eu sa ne cunostem si live... ma rog sa fie gata pana la 8 masina :think: ... daca nu voi veni pe jos :) ....

app... azi seara am vazut 2 masini din club .... audi a4 limuzina verde model pana in 2001 (nu mai retin nr masini).... si audi a4 acelasi model dar combi.... negru cu nr rosii de germania ... :friends: ( nu stiu cum il cheama)

:friends:

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Sa fie asta din avatar? :) Si mai erau si 2 A3-uri din care unul din 2002 care va veni si el maine pentru prima oara.

P.S. Vezi ca intalnirea e in fata stadionului, nu acolo unde mi-ai vazut tu masina azi.

Ultima editare: 21 Mai 2009
  10. b0gdyxx

b0gdyxx 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 2.5TDI 163PS
    mda .... tu erai .... eu eram pe acolo cu bicicleta... ca eu nu am carnet inca : :) dar la sedinta va veni tatamiu cu masina si eu :p ....

team recunoscut....adica tiam recunoscut masina :p ai pe usa jos.... AUDI FAN sau ceva de genu :) ..... stateai cu unu cu GOLF 4 sau Bora nu mai stiu exact cu piele deasupra de faruri
    ;) ....

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ala eram... da langa un Bora rosu cu husa de piele pe capota. Trebuia sa te opresti.

Cat despre permis, eu nu o sa il mai am de sambata asa ca, nu fi trist.:)

12. b0gdyxx

b0gdyxx 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 2.5TDI 163PS
    stiu dar imi era asa sa ma bag inseama .... stii ...eu is ala de pe site cu TM 79 DOR :) ....:p .... eu deabea astept sa dau de permis....si sa pot sa ma dau prin oras cu bijuteria mia :) .... si sa vin la intalniri singur .... fara tatamiu :hubbahubba: .... mai putin :sob: ..... pana atunci conduc doar cand merg la gratar :beerchug: alea alea....

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Mai inainte am pus stickerele in masina, care vreti sa ma trageti de maneca diseara.

Clau, sa imi aduci aminte sa iti dau scrumu' si hartia aia de mirositor. Totul e in masina pregatit.

14. b0gdyxx

b0gdyxx 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 2.5TDI 163PS
    am vazut azi un S6 ABT limuzinaa :jump: ..... superb..... :arco:

sper ca in viitorul apropiat sa detin si eu una :thumbs-up: .....

15. b0gdyxx

b0gdyxx 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 2.5TDI 163PS
    ... azi am scos masina din service..... e gata.... dar nu pot sa vin cu ea la stadion....pentru ca ma anuntat taicamiu ca trebe sa faca ITP-ul .... sau asa ceva.... dar ne vedem 100% saptamana viitoare :o: ..... as veni doar eu cu bike....dar nu stiu ce sa zic...ma fac de ras...voi cu masini .... eu cu masina pe 2 roti :):):)

16. highvoltage

highvoltage 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 B5 Avant 1.9TDI '96
    Azi nu am reusit sa scap de la lucru :( Abia acum am ajuns acasa.

La pranz am fost la RAR si surpriza... am trecut fara spaga, fara nimic :superman: Acum sa vedem in cat timp vine cartea :think:

17. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Din pacate aseara pana la 22.30 am stat la Ciarda la garaj, mi-am finalizat proiectul stopurilor cu leduri. Pana ieri erau puse provizoriu, nu veneau perfect (asa sunt astea aftermarket) si mi-a fost frica sa nu intre apa pe undeva daca ploua, dar ieri le-am pus ghedere si le-am izolat. Din pacate m-am intins pana seara tarziu, am vazut ca am avut si 4 apeluri nepreluate pe telefon si imi cer mii de scuze celor care m-au sunat si nu am auzit telefonul ca sa le raspund!
    PS: Cristi, am rezolvat treaba alaltaieri cu o duba, oricum mersi mult.

18. szintyjanoska

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4, 1.6 (AHL), 1999
    Salutare

Karol, te-am sunat cred ca de 3 ori. Am fost aseara am vorbit cu baietii si m-am simtit bine. A stat la discutii, am aflat unele lucruri si am sa vin si sapt. viitoare. Pana atunci salutare pentru toti

19. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Scuze, mii de scuze, dar chiar nu am auzit telefonul, era in masina si am uitat de el, in afara de cele 3 apeluri ale tale am mai avut inca doua, dar nu am numerele in agenda si nu le stiu. Probabil sapt. viitoare iara nu ajung, ca is la job, dar o sa ne intalnim cu siguranta.
    PS: ce ai rezolvat cu masina, ai schimbat semeringurile?

20. szintyjanoska

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4, 1.6 (AHL), 1999
    No problem, am vrut doar sa ne si vedem nu numai sa ne auzim.

Am vorbit cu Robi, am cumparat semeringurile si cred ca saptamana viitoare le schimbam. Sincer sa fiu, putin mi-e frica de actiune, nu stiu daca motorul va mai functiona cum functioneaza acum. Ma refer la reglarea tachetilor, distributie, etc.

Distribuie pagina asta