1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalniri ale membrilor Club Audi judetul Caras-Severin (Resita)

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de Buksy, 6 Feb 2010.

1. Buksy

Buksy Bronze Member

Locație:
    Reșița
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T 150CP
    vad ca ne-am strans 5!:arco:am putea sa stabilim o locatie si o zi care sa fie potrivita pentru toti.Asa ca o sa vin eu cu propunerea mea:vinerea ar fi recomandarea mea pe la ora 18-19 la "Q"(in centru) sau in triaj la Barul cu biliard(nu stiu denumirea exacta,unde e si sala aceea de forta deasupra).Iar cand e vreme frumoasa putem sa cadem de acord si la o iesire la gratare la Valiug,Sura etc(avem unde aici:beerchug:).
    Astept si propunerile voastre.

2. Buksy

Buksy Bronze Member

Locație:
    Reșița
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T 150CP
    pareri ceva?nimic,nimeni?haideti mai sa facem si noi ceva fain!eu unu o sa fac niste fluturasi cu CLUBAUDI pe care sa ii pun
    in geam la cei care cred eu ca ar vrea sa intre!ca la cate sunt in oras sigur mai adun cativa membri!

3. 91DON

91DON Silver Member

Locație:
    Paris
    Masina:
    N-am
    saptamana asta nu pot,voi fi plecat...
    dar saptamana viitoare cu siguranta,numai bine se incalzeste,sa fie vreme buna...si pana mai raspunde lumea.

4. LUCI88 1st Gear Member

Locație:
    Resita
    Masina:
    Audi a4 1.9tdi,AVF,2004
    salut,eu saptamana asta raman in timisoara peste weekend(examene si dalea ) merg la intalnire audi tm ,saptamana vitoare este ok sa stabilim o zi cand sa ne vedem...
    salutare

5. Buksy

Buksy Bronze Member

Locație:
    Reșița
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T 150CP
    Pai eu spun ca vinerea viitoare atunci ca sa puteti ajunge si voi.

6. Buksy

Buksy Bronze Member

Locație:
    Reșița
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T 150CP
    :weight_lift2: se pare ca sunt singur pe aici.Ce facem?ne mai intalnim maine?VRETI SAU BA?

7. 91DON

91DON Silver Member

Locație:
    Paris
    Masina:
    N-am
    eu sunt inca aici... :P
    maine e ziua mea...daca ne intalnim dau eu cate un suc/bere.

8. 91DON

91DON Silver Member

Locație:
    Paris
    Masina:
    N-am
    nu vrea nimeni sa iasa.. :|
    buksy cand scoti fluturasii aia daca vrei dami si mie,sa le raspandim mai repede.
    app stii b5'u ala rosu,capota neagra DTM are la numar...stii cumva ce motorizare are? :P tare curios....suna bine evacuarea :)

9. Buksy

Buksy Bronze Member

Locație:
    Reșița
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T 150CP
    Fluturasi am scos.Daca ne vedem iti dau.Eu am pus la vreo 5 pana acum.Cat despre Audi ala din centru il stiu,e un motor 1.8 simplu(Quattro),dar are evacuarea completa schimbata de la iesirea din motor.Sigur de aceea se aude asa fain!
    Cat despre intalnire:Hai nu mai sare nimeni?

10. YNA

YNA 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    Audi A4,1,9TDI,2001
    Yna

Baieti sa ma anunta-ti si pe mine la intalnirile voastre vin si eu organizam ceva frumos :P
    poate un transfagarasan ceva :)

Ultima editare de un moderator: 3 Iun 2010
  11. LUCI88 1st Gear Member

Locație:
    Resita
    Masina:
    Audi a4 1.9tdi,AVF,2004
    salut lume,
    eu maine plec din tm,deci voi putea veni si eu la intalnire numai sa ziceti unde ramane stabilit si pe la ce ora?eu ma gandeam sa iesim mai pe la 8 asa?sa dati un post aici sa stie lumea la ce ora sa vina...
    Salut

12. 91DON

91DON Silver Member

Locație:
    Paris
    Masina:
    N-am
    pentru asta ieste alt topic,special pentru intalnirile anuale. :)

13. Buksy

Buksy Bronze Member

Locație:
    Reșița
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T 150CP
    Pai eu zic pe la 7.Sa ne vedem si noi la fata;),sa ne vedem masinile in lumina.Facem si noi vreo poza cu prima intalnire.
    Si locatia care ramane pana la urma?Eu am facut propuneri.Veniti si voi cu altele daca nu va place ce am zis eu.Daca nu ...................zic sa ne intalnim in centru la o terasa pe acolo,vedem noi,si sa lasam masinile in parcare la CEC ca e mai mare.
    Ce ziceti ramane la 19 in centru?
    Pegas nu ne onorezi cu prezenta?Ca noi tot am vorbit despre asta si ar fi fain sa participi si tu ca ideea a fost comuna.Daca nu vezi postul in timp util te sun eu maine.
    YNA ar fi bine sa pleci din Suceava in seara asta ca sa ajungi in timp util! :p glumeam
    DON poate ne strangem prea multi si iti gaurim bugetul. :p

Ultima editare: 3 Iun 2010
  14. 91DON

91DON Silver Member

Locație:
    Paris
    Masina:
    N-am
    paaai...pentru mine e bine la 7...dar nu voi sta mult.pana pe la 9.e bine in centru...merge la q sau alta de pe acolo....
    daca sunteti interesati trimitetimi un pm si ceretimi numaru,in caz ca nu ne gasim,sau intarziati.sal

15. Buksy

Buksy Bronze Member

Locație:
    Reșița
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T 150CP
    Cine vrea sa vina la PRIMA intalnirea membrilor din Caras-Severin,sa se prezinte ASTAZI LA ORA 19:30,in parcare la Kaufland-Resita(partea de catre Barzava ca e mai liber si vrem sa facem si poze).

16. Garcya

Garcya 1st Gear Member

Locație:
    Resita
    Masina:
    A4, 1.8, 98
    19:30... am sosit! Ne vedem si ne pozam!
    Numai bine!

17. 91DON

91DON Silver Member

Locație:
    Paris
    Masina:
    N-am
    eu am azi banchetu,dar o sa incerc sa apar si eu pt cateva poze :)

18. Buksy

Buksy Bronze Member

Locație:
    Reșița
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T 150CP
    Don sa vi pe la 8 daca nu poti sta ca pana la 8 sigur ne adunam toti care s-au anuntat.(cu cativa am vorbit la telefon si asa si-au anuntat participarea)

19. Garcya

Garcya 1st Gear Member

Locație:
    Resita
    Masina:
    A4, 1.8, 98
    Heh, am facut-o si pe asta :)
    Frumoasa initiativa, eu eram obisnuit cu intalnirile moto, dar merge si cu masina :)
    Astept si eu mai mult B5 ca sa nu ma uit gura casca la B7 :P

20. Buksy

Buksy Bronze Member

Locație:
    Reșița
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T 150CP
    Da!Incet incet a prins forma si intalnirea membrilor ClubAudi Resita(speram sa fie Caras-Severin).Ne-am intalnit si noi pentru prima oara si sper sa ne mai intalnim de acum incolo,dar sper in numar mai mare.:beerchug:A fost fain,dar timpul prea scurt ca sa dezbatem toate "problemele",dar in timp mai diminuam din ele.:)Dupa cum stiti am facut si niste poze si am sa le pun aici(sper ca nu va deranjeaza ca am lasat numerele necenzurate) in speranta ca o sa le vada si alti posesori de Audi si o sa participe impreuna cu noi la intalniri.Garcya ale noastre sunt B6(am vrea noi B7:p)

Ultima editare: 11 Iun 2010

Distribuie pagina asta