Hai, veniti cu propuneri (o zi din saptamana, o ora si un loc) ca vine caldurica. Nu asteptati iarna...
Razvane te felicit ptr frumosul exemplar pe care il detii.Sa il stapanesti sanatos,multi km fara incidente.Cred ca il vad des parcat pe Saguna.Ma insel? Ar fi frumos sa ne organizam un pic si noi,cei din Arad,si sa planificam niste intalniri.Eu sunt sofer cursa lunga camion,dar daca sunt pe acasa voi merge cu cea mai mare placere.
Eu as propune pt Joi la o ora care ar convenii la toata lumea.. si membrii de la Timisoara se intalnesc tot joia si eu cred ca ar fi o zii buna deoarece vinerea multa lumea pleaca din localitate.. Asteptam si alte propuneri sau idei.
Eu zic sa nu puneti intalnirea in aceeasi zi cu TM ca sa putem venii unii la altii, cand va fi cazul. E doar o idee, nu dati cu pietre.
Da.. ai dreptate ovidiutm.. parerea mea ar fi ca vineri ii ideal. Voi ce spuneti? Mersi de aprecieri danygan
am facut odata niste poze cu razvan28 si DUM undeva la padure intro parcare mai mare.. eu zic ca ii un loc bun pt intalnire. Dupa parerea mea ora 19 ii buna..
DA.. locul e perfect, peisaj frumos (de poze), drum bun (pt masini joase), aer curat si in plus nu deranjam pe nimeni..si ora mi se pare buna..
Ce culmea sunteti... Stabiliti un loc si spuneti si voi unde va intalniti, asta daca vreti sa vina cat mai multi. Altfel va intalniti 2-3 care sunteti prieteni si care oricum nu aveti nevoie de o scuza sa va intalniti oriunde si la orice ora.
Pai asteptam sa vedem ce mai zic si restu.. eu am stabilit Este o parcare la padure (nu stiu cum se numeste) cum intrii in padure prima la staga unde ii drumul asfaltat si acolo mergi pana in capat.. acolo la ora 19 vineri
nu.. nu la dreapta spre Maltaret. La stanga si pana dai de o parcare.. seamana cu un hotel ala dar nu ii hotel)) merg maine pe acolo si o sa scriu si numele
parcarea e mare e si frumos pt poze cine doreste locul ar fi perfect acum sa vedem ce zic si ceilalti membrii
Hai baieti mai scrieti care va alaturati Vineri facem prima intalnire si va asteptam pe toti cu drag!!!
Diseara scriu exact cum se numeste locatia.. am sa merg pana acolo sa vad cristian_constantin - ne intalnim vineri acolo?