Salut baieti, nu mai zice nimeni nimic de o intilnire? Sau sintem toti foarte ocupati si numai cind avem probleme ne aducem aminte ca exista forumul asta si membrii lui?
salutare audi`stilor. nu v-ar interesa http://www.clubaudi.ro/intalniri-na...audi-sighisoara-8-10-octombrie-2010-a-10.html ?. bafta
hmmm... M-ar interesa, doar ca pe atunci voi sta foarte slab cu banii astia. Criza provocata ma deranjeaza mult. Si acuma mai trebuie sa bag ceva si in Audi, ca de nu bagi... Ma gandesc ca la anul ar fi poate mult mai ok pentru mine
salutare, pentru o intalnire de posesori de audi, as fi mai mult decat incantat sa particip pt schimb de pareri si opinii, la sfarsitul lui august revin in bistrita si particip cu placere la orice intalnire "de profil" sa auzim de bine
Intalnire locala Si eu as fi poate mai interesat sa mediatizam cumva in Bistrita clubul Audi. Mai repede as vrea sa ii vad in primul rand pe posesorii de audi si poate la anul intalniri. Voi ce ziceti? Nu reusim sa organizam o intalnire locala in luna Septembrie?
eu sunt de acord tinem legatura fie pe forum fie prin tel. 0765705173 fie email coman.1onel@yahoo.com stima si respect
Prea multe vb si prea putine fapte. Sunt foarte multi posesori de audi in bistrita si cred ca si pe forum dar nu intra numai cand au probleme in rest nimik. In alte orase se pare ca sunt oamenii mai seriosi decat noi, imi pare rau sa spun asta dar asa este. Cine este interesat de o intalnire chiar si astazi mai tarziu dupa ora 20 sa scrie sau daca nu sa o planificam pentru maine dupamasa. Astept raspunsuri pozitive din partea voastra .
Eu propun maine după amiaza (în speranța ca maine va fi mai frumoasa vremea). rămâne de stabilit locul și ora, rămâne la atitudinea ta, din câte știu parca sa mai ținut în parcare la Plus lângă sala polivalenta. Eu o sa fu acolo, numai sa îmi spuneți o ora exacta. Stima
Salut, in sfirsit mai vorbeste cineva si pe aici, sa fie miine la ora 19 la Plus ? Daca nu e bine, ziceti alta ora si ne vedem.Putem face si noi niste fluturasi,sa-i punem la stergatoare prin oras, asa au facut cei din Mures si a dat rezultate! Bafta si ne vedem miine.
hai Bistrita! ma bucur sa vad ca mai miscati si voi ceva.. chiar de mult nu am mai auzit ceva despre voi bafta la intalniri.. si cat mai multi si cat mai multe!
Da... Eu o sa vin, dar la 19 pentru mine ii inca devreme. Pana la cat stati? Ca daca ar ramane undeva dupa 20 am sa ajung si eu pe acolo ca de mult as vrea sa vad si eu o astfel de intalnire. Careva un nr de telefon sa vedem daca o sa mai fiti pe acolo? LuChIaN0, panti, careva? Astept un raspuns daca vede careva? Daca nu telefon pe 0742315767. ms mult
In urma intalniri cu membrii clubaudi bistrita am intrat in posesia unui stiker pe care il port cu mandrie. Sper pe viitor la o participare mai numeroasa a membrilor pentru ca, potential exista uitandu-ma in trafic. Am postat cateva poze cu stiker-ul aplicat sper sa va placa. Stima si respect
Si eu... Si eu m-am ales cu un sticker de Club Audi. Mai tre sa vad unde il voi pune in spate). Acum in momentul asta daca ne urmareste cumva Muresul am avea nevoie de ajutorul vostru. Am vazut la voi ca ati facut flyere. Ne-ati putea ajuta si pe noi cu un model de flyer, sau chiar cu un flyer facut sa il putem tipari si pune pe Audi-urile Bistritene? Ca si asa sunt o gramada, deci potential exista. Acuma ma gandeam ca poate unii nu cunosc forumul sau cine stie...