Buna Atty, Aveti multi prieteni in Tg-Mures, Marius a dat "ordin" sa fac flyer-ul, deci pe maine il aveti! trebuie doar sa il printati, taiati si apoi sa le plasati pe masini pana atunci as avea nevoie de cateva detalii: unde si la cat va intalniti saptamanal? il vreti funny sau serios? Sper ca ne vedem la Danes...?
WOW ce Promtitudine... Ora nu stiu in ce masura este foarte clara, nici ziua. Eu personal as opta pe ziua de vineri de la 19-20, dar ar fi bine sa vedem si opinia celorlalti forumisti din club. Locul este curtea "Supermarketului" Plus. In legatura cu tipul flyerului(funny/serios) ar merge cam la mijloc ca, Audi reprezinta clasa premium, deci poate sunt si oameni mai seriosi). Eu zic ca ar fi bine sa mai intervina si membrii mai vechi in discutia despre zi ora tip, sa mai asteptam un pic. Eu le-am zis la baieti ca sunt dispus sa ma ocup de tiparirea(alb-negru) a flyerelor si la le tau, ca mai apoi sa le imprastiem pe audiurile din oras. Eu astept inca pareri, sper sa si vina
Flyer ClubAudi Bistrita Buna baietii, Atasat e flyer-ul in format PDF sa il vedeti si discutati daca vreti sa schimbati ceva. Va rog sa imi dati o adresa de mail unde sa trimit flyer-ul in format Word pentru ca sa il puteti modifica (ora, locul intalnirii, etc) Noi ducem cateva flyer-e si la nationala sa ne facem cunoscuti, poate vreti si voi?
Mona, am uitat sa iti zic: la adresa de Facebook am prescurtat link-ul: www.clubaudi.tk Eu zic sa le areti baietilor si varianta cealalta de fluturas... cu cafeaua Cum zicea si Mona, sambata se poate veni la intalnirea nationala si pentru o zi, fara cazare. Daca sunt doritori, consultati topicul din forum si va asteptam sa va alaturati coloanei de la Mures. Numai bine baieti si spor la marirea gastii.
As vrea eu... Am consultat topicul de intalniri nationale. Super . Sper sa vina cat mai multi, numai ca la mine in acest moment situatia financiara nu imi permite sa vin . In legatura cu flyerul sper sa mai vina pareri pe forum @panti:Vineri eu sunt la facultate pana mai incolo, adica cred ca pana la 20. Dar eu vreau sa vin sa ne intalnim. Daca iti mai fi pe acolo la ora la care scap eu de la facultate vin.
flyer again Buna tuturor, Iata forma finala a flyer-ului pentru Bistrita si cel al muresenilor sa puteti eventual compara. Sper ca va veti alatura coloanei noastre, noi ne intalnim la 9:50 am in parcarea Praktiker pentru cei care merg sambata asa ca mine.
fain al vostru ii mai fain. si asta mai serios ii mai bun. Dar eu tot astept inca parerile colegilor din Bistrita)
Arata bine ambele flyere, o sa agatam ceva mebrii cu ele asta e sigur. Va multumim pentru promptitudine. In legatura cu intalnirea de vineri imi pare foarte rau dar nu pot sa vin eu maine adica joi dimineata plec in cursa si nu stiu cand ma intorc, s-ar putea pe martea viitoare sau daca nu pe sambata. Va urez sa fiti cat mai multi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bafta. Deabea astept sa creasca numarl de audisti in Bistrita ca sa aratam celorlalte orase ca nu suntem chiar codasi si ca suntem seriosi.
Am întârziat? Vreau sa îmi cer scuze dacă am ajuns prea târziu la întâlnirea membrilor...La 20.30 eram în parcare la Plus dar nimic...Doar 2 Audi-uri care, bănuiesc ca, au venit pt cumpărături... Pe săptămâna viitoare... Stima
Cum? Cum nu era nimeni? Eu am fost acolo pana la si un sfert, apoi am plecat. Dativa va rog cu parerea despre care tip de flyer sa il alegem ca sa le pot tipari, taia iar de saptamana viitoare sa ne apucam sa le imprastiem:D. Astept comentarii
ambele modele sunt ok,dar cred ar fi bine sa-l folosim pe cel comic.mi se pare mai interesant si mai frumos.alte pareri?
Ora? Flyerul a ramas cel comic. Ora finala care ramane? 19 sau 20 sau pana la urma 19:30 ? Mona vrea sa stie ca sa mi le poata da sa le tiparesc si sa le tau. Ms de promtitudine