1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalniri membri Club Audi Bistrita

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de panti, 1 Dec 2008.

1. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Baietii din Mures baieti(si fete)seriosi:nyah:ca de obicei.Eu cred ca ati vrut doar sa le faceti in ciuda la cei de la Fiat,ca Audi se intalneste numai asa,la o fluieratura,cati se aduna ei la nationala:p
    Una peste alta,imi pare rau ca nam ajuns,ce sai faci,in tara asta,culmea,dar se mai si munceste:beee:
    Deci duminica viitoare incotro baieti:undwech:?

2. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    gata si arhiva.. poze de astazi de la bistrita.. gasiti chiar aici

3. monamur

monamur 3rd Gear Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    A6, 2.5 tdi, quattro, 180 cp
    Hei, a fost super intalnirea cu baietii din BN (indiferent de ce s-a intamplat la plecare) si ii asteptam si aici in Mures! :thumbs-up: Ne bucuram ca v-ati adunat azi atat de multi - Atty spunea ca in general nu sunteti atat de multi si speram, asa cum spunea Dan, sa fi dat startul la multe intalniri cu parcarea plina de Audi-uri!!!
    Acum pentru o vreme ramanem in MS, dar exista o idee mai "timida" sa facem o mica adunare in SB (eu ca sa se vada din nou FLM-ul si DDC-ul, ca baietelului meu ii e dor de surioara lui :friends:, Marius sa se cunoasca masinile voastre si KLE (care are deja pe cineva :think:... dar nu spun cine :shutup2:...)

Daca mai vrea cineva sa vina cu noi, probabil intr-o luna, Mariuse - pls confirm...?

Ultima editare: 25 Oct 2010
  4. calintes

calintes Bronze Member

Locație:
    Reghin
    Masina:
    Audi A6 3.0TDI quattro
    Dragi baieti si fete va multumim pentru primire si va asteptam si pe la noi.Daca va hotarati sa veniti,din Reghin va ,,conduc''eu cu placere pana la piata de Audi de la Praktiker.;)
    Pana atunci drumuri bune si fara probleme,tuturor!:friends:

5. LuChIaN0

LuChIaN0 Gold Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A4 1,9 tdi 116 CP AJM 2001 B5 (facelift) DUK
    superb

Foarte frumoasa intalnirea, imi pare rau ca nu am fost si eu printre cei prezenti cum spunea cineva mai sus unii muncesc chiar daca este dumineca. Sper ca la urmatoarea intalnire sa fac pate si eu .....!!

6. cdmitica 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    Fiat GP,1.2,2007
    Salutare, imi pare bine ca ne-am intalnit la baraj si facem o mica rectificare - grupul de Fiat-uri era in proportie de 95% din Iasi, deci nu erau toti cei prezenti la Nationala. Am sa revin cu poze

7. Andrei90

Andrei90 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrita
    Masina:
    Audi A4 1.9 2006 116 CP
    Data viitoare am putea face o iesire macar pana la reghin la baietzii de acolo. Si incetuc cu treaba buna ajungem si pe la mures :) , si cine stie poate ajungem pe la sibiu cu baietzii si fetele din mures :D

8. GIGI93TGM

GIGI93TGM 6th Gear Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    A4, 1,9TDI, 2003
    Dragi colegi din BN a fost super fain la voi si am sa revin cu filmarea dupa ce osa fie prelucrata. RISPECT.

9. monamur

monamur 3rd Gear Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    buna tuturor,

gata si pe feisbuc, poze de la mine si Glontzu', iata linkul:
    facebook

sa dati mai intai "like" paginii ClubAudi.ro ca sa vedeti pozele si sa va etichetati in cele care va includ / va plac / vreti sa stie lumea ;)
    daca aveti si voi va rog sa ni le trimiteti si le adaugam:salute:

10. alien_h2001

alien_h2001 Silver Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A6,2010, 2.7 TDI,CANA,190CP
    In primul rand, multumim colegilor din Mures pentru vizita.Am reusit si noi (bistritenii) sa ne strangem mai mult de 3 masini si a fost super fain.Sigur o sa le facem si noi o vizita cat de repede si cine stie poate ajungem si in Sibiu.

11. monamur

monamur 3rd Gear Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    sa va uitati si voi pe facebook ca este cel putin o poza care va include :photo:

(:shutup2:sa nu le spuneti celor din ClubAudi, dar prima mea masina a fost un Fiat Ritmo din '87 cu cutie automata pe care am iubit-o!:yes:)
    Acum ador FLM-ul si bineinteles: AUDI RULES!!! :salute:

:friends:

12. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Salutare, super intilnirea, imi pare rau ca nu am ajuns si la Colibita, colegii din Mures sint super simpatici, trebuie sa invatam si noi cite ceva de la ei, sint mai experimentati cu intilnirile, dar cum zicea alien h2001 o sa mergem si noi cit de repede pe teritoriul lor . Bafta la toti.

13. Guest 19314 Guest

Concluzii

In primul rand vreau sa multumesc si eu forumistilor mureseni pentru dispozitia de a se deplasa la Bistrita. Ati fost foarte spontani:applaus:. Si eu mai trebuie sa adaug ceva poze care inca nu leam descarcat pe calculator. Oricum ale mele sunt mai bune(camera mea e mai buna ca si a lui "glontzu":p;)) . Am ramas super incantat de S6 -ul muresean:drool:.
    Cu ocazia zilei de ieri(ceva treaba in oras) am reusit sa impart pe parbrizele Audi-urilor toate flyerele ce mi-au ramas mie, in jur de 30 intr-o singura zi, unele chiar le-am inmanat personal la cate un sofer ca si invitatie in club. Voi colegii cum stati? Mai aveti nevoie? Potential exista, chiar foarte mare. Observam ieri ca 1 din cca. 15 masini este Audi. Sper ca cel putin 3 din cei la care am pus flyer pe parbriz(cca.30) sa vina la intalniri si astfel intarim clubul pe Bistrita constant. Dupa ce i-am atras in club ce sa le oferim sa ramana? Astept pareri de la expertii mureseni:)?

14. Andrei90

Andrei90 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrita
    Masina:
    Audi A4 1.9 2006 116 CP
    atty vineri la intalnire...poti sa imi mai aduci cateva flyere, k mi'ai dat duminik numai vreo 10....si alea le'am dat deja...si inca o intrebare...stegulete cu audi la noi cine are?

Ultima editare de un moderator: 26 Oct 2010
  15. cdmitica 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    Fiat GP,1.2,2007
    Fotografiile facute cu aparatul meu Aici.
    Respecte

16. Guest 19314 Guest

Suporturi

Stegulete o sa comandam de la Sibiu si suporturi de numere parca de la Craiova. Trebuie sa facem lista, numai ca eu acuma nu am foarte multi bani de briz-brizuri :keule:

17. Andrei90

Andrei90 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrita
    Masina:
    Audi A4 1.9 2006 116 CP
    stai linistit atty k si la mine bate vantu in portofel pana in 12 ce iau banii :) dar sa stim un pret ceva...sa stim la ce sa ne asteptam :D

18. Andrei90

Andrei90 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrita
    Masina:
    Audi A4 1.9 2006 116 CP
    Cdmitica multumim pentru poze :)

19. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Salut baieti,am vorbit cu Calin si mia zis ca ati vrea stegulete.Eu momentan am facute 3,o sa le trimit maine la el.Daca mai sunt doritori mai pot face numai sa stiu cate.Pretul e de 12 lei bucata+curierat.Va asteptam pe la noi,numai bine!:o:

20. Andrei90

Andrei90 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrita
    Masina:
    Audi A4 1.9 2006 116 CP
    Pai o sa facem o lista sa comandam toti odata, sa nu platim curieratul de mai multe ori k nu are rost. Daca trimiti cu fan courier, cu ramburs, ar veni in jur de vreo 30 de lei. Oricum despre comanda mai vb ca acuma bate vantu prin portofel, si nu numa mie :)

Distribuie pagina asta