Luci, o sa le arat vineri la intilnire si brelocul pentru chei, ca ala cred ca tu mi l-ai trimis, si daca vor mai multi atunci mai vorbim.
eu din pacate lucrez maine si nu o sa pot veni daca vreti , steguletele o sa vi le aduc eu ca oricum am drum in sibiu
Da Daca ai drum nu ar fi rau. Numai ca ar trebui platite si de aflat cum te intanesti cu lucian din sibiu. asta sper ca discuti cu el, dar el ne urmareste de acolo tot timpul. Eu maine seara totusi sper sa nu fim singuri ca am vorbit si cu club VW sa vina si ei daca vor ca poate asa om fi mai multi. Tot vag sunt si ei
Sigur... Spre bucuria mea/a noastra am avut o asistenta de 6 Audi, 1 Seat si un viitor proprietar de Audi. Pe viitor asteptam cat mai multi. Si pe tine liviu. Ai deja o absenta nemotivata, la 3 exmatriculare pe 3 zile. Glumeam. Cum mai merge impartitu de fluturi? Daca mai aveti nevoie mai sunt.
Atty.. nu cred ca ati fost atatia... te tot laudai ca ai camera buna.. ceva "dovezi" de la intalnire?
mircea...din pacate atty a uitat camera aia a lui buna aks...dar chiar am fost 6 da o sa fim si mai multi
Salutare baieti....sunt nou pe aici....Luci mi-a spus de voi ca nu stiamdaca se mai tine vinerea intalnire poate vin si eu....respect
popaCML) salutare,sunt nou pe aici.....sa-mi prezint si eu masinuta......ujn audi a4 break din 96 cu motor de 1,9 (afn) ....sunt multumit de el in rest ce sa zic....astept intalnirea
Salut, este o sectiune,, Masina mea / Prezentarea membrilor", unde cred ca trebuia sa faci prezentarea, dar e bine si aici pentru noi bistritenii, in rest bine ai venit si te asteptam vinerea la intilniri, dar nu asa..< poate vin si eu...> !!
da dupa aia am obs si mi-am prezentat masina acolo dar nu strica nici aici in timpul saptamanii nu va intalniti?