Scuze de absenta, am fost retinut vineri si nu am putut ajunge. Eu unul sunt de acord cu schimbarea locatiei cel putin cat tine perioada rece, daca tot mentionase Andrei ceva de un ceai dar parere personala, 10 locuri de parcare sunt putine, poate vreodata le ocupam numai noi si astfel nu o sa mai aiba localul locuri libere (de parcare), sunt de acord cu alien_h2001 sa ne intalnim toti dupa care sa stabilim si schimbarea locatiei. Cat despre schimbarea zilei... sunt cu voi oricand Cat tine de stema masinii din "Familia" wag eu propun sa ii mai "suportam" ca sunt baieti faini iar daca va fi cazul, la prima abatere Stima si sa auzim de bine si de sosele fara polei
Ramane ca de obicei vineri la ora 20:00 in parcare la Plus. Asteptam sugestii cu noi locuri de intalnire, undeva unde sa putem bea un ceai
baieti daca va hotarati sa schimbati si ziua ar fii nemapomenit, daca ar fii martea sau miercurea ca sa pot ajunge si eu mai des..........ms mult
Cristi, lasa emblema acolo ca nu-i suficient sa o schimbi numai pe aia, trebuie sa schimbi ,,coaja" cu totul, dar te primim si asa, ne face placere sa vii. Zice bine Horatiu (alien), ne vedem tot la plus si mergem in inspectie toti, pacat ca nu avem stegulete sa dam si o tura.... Panti, daca vii vineri ia steguletul sa-l dam la multiplicat! Si ,,scula" de antigel. Poate hotarim tot vineri ca sintem mai multi daca schimbam ziua de intilnire, Luci de-abia asteapta...
Salut baieti, uite ca ne-am strins si vineri citiva chiar daca vremea a fost nasoala, multumim lui panti pentru verificarile antigelului si lichidului de frina, o bila neagra pentru Atty, chiar daca a venit la patru ace, iar nu a avut camera sa facem niste poze si noi, sa ne vada lumea ca ne-am organizat un pic, si sa-i fie ciuda la glontzu pe calitatea pozelor facute de camera lui Atty Am fost sa vedem locatia de la Celeste dar nu prea este loc de parcare, asa ca ne-am reorientat si am facut o vizita la Terra (pe centura, inspre drumul Nasaudului), unde am stabilit cei care am fost sa ne vedem de acum, cel putin in perioada rece.Parcarea este mare, luminata, ceaiul este fierbinte(verificat), ospatara nu-i prea tinara , colindele creaza atmosfera de sarbatori, eu zic ca este in regula. Am hotarit sa ne intilnim de acuma miercuri la ora 20.00, la Terra,deci ne vedem miercuri 08.12.2010, cind mai putem discuta despre noua zi de intilnire in functie de programul tuturor. Bafta la toti.
Ii ok si miercuri sa ne intalnim....dar nu mai devreme de 20:00 k numa la 19:00 ies de la lucru cand is de dupa'masa.....Si nucu poti sa il anunti pe luci? sa vina si el
Ma scuzati domnii colegi sa va zic ca de fapt de data asta aveam camera mea NIKON la mine. Doar ca am uitat sa fac poze, sa vada Mircea.....Ms de straduinta in gasirea locatiei. Sa speram ca ne vedem miercuri.
Nucule.. daca era sa ma supar dintr-o chestie de-asta .. ma suparam de la inceput.. nu acuma stai relax da pt aia tot mai naspa ca a mea sa va luati