Nu-i nimic, ca-ti trece....ca oricum nu luati nici voi nici noi titlul, asa ca sa ne relaxam toti.....naspa...asta este...
Scuza-ma, am fost la masa si sunt si off-topic, deci ma opresc aici...dar totusi...,,Faceti loc vin ciinii rosii..." , pa, o seara buna !!!
voi incerca sa fiu si eu prezent din cand in cand ....miercurea e cam nasol....eu in weekend sunt disponibil.....ne vom vedea in vacanta ....
eu nu cred ca o sa ajung miercuri,sunt in cluj si numai joi ma intorc. Pana una alta,am o problema cu masina.Ieri a nins toata ziua in cluj.Am iesit si am curatat masina si dupa ce s-a incalzit motoru si s-a topit toata zapada de pe capota a inceput sa imi faca figuri.Adica pe la 1900-2100 tragea greu (se simtea ca o frana de motor) si dupa 2200 isi revinea.Chestia asta am mai patit-o si cand afara ploua torential,treceam peste belti mari....si mai nou cand se topeste zapada.Poate a-ti mai auzit de problema asta si ma ajuti. Dau o bere miercurea viitoare Mersi mult
Nu stiu ce sa zic Horatiu, vezi daca poti identifica unde se scurge apa cind se topeste zapada de pe capota, sa nu fie afectat vreun senzor (sa ajunga apa la el), mai multe discutam cind ajungi acasa, rugam pe Luci sau pe Cristi (cu Skoda) sa aduca Vag-ul sa vedem mai la concret despre ce ar fi vorba Pina atunci,
uite acuma si-a revenit,dupa ce se uscuca merge bine.Multumesc Nucu,sincer nu cred ca o sa apara ceva pe tester ca nu imi indica nici o eroare in bord si plus ca trebuie sa fac testul atunci cand face figuri.Oricum as vrea sa ii fac un test sa vad.Multumesc
Eu nu... Eu nu voi fi prezent. Mi-o spart tata fata(, la masina. Vinerea trecuta, cand o fost polei dimineata devreme, mi-a rezolvat spoilerul si farul din stanga. Nu stiti unde as putea gasi un spoiler fata cu intarituri, suporti(complet) su in far stanga? Mersi de ajutor daca il puteti oferi. Un pic acuma is dezolat ca am inteles ca o sa se ridice costurile destul de binisor. Succes la intalnire ca, cu bicicleta nu vin.
imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat, stai linistit ca o sa rezolvi noi oricum o sa te asteptam la alta intalnire cand o sa fie gata....
Atty, nasol ,,premiu" acum inainte de sarbatori, sorry, daca vrei totusi sa vii si fara masina, spune-mi ca te duc/aduc eu.