nu stiu daca o sa ajung,dar va anunt ca avem o noua membra clubaudi,care s-a nascut in 18.01.2011 la ora 21:30
Felicitari Panti pentru noua vietate. Eu sper sa ajung in seara asta sa vad forumistii Sa vad cum ma descurc cu timpul.
Panti,felicitari.Incet,incet creste si numarul membrilor din bistrita Pana la urma unde ne intalnim?In parcare la Plus?
Da Cristi, e mai bine avind in vedere ca la 99% nu ai venit, poate la 99,5% ajungi in oras de la la tine de la tara, iar la 100% vei fi si prezent !! Panti, sa-ti traiasca cea mai noua membra a familiei tale si a clubului audi Bistrita, sa fie sanatoasa si sa traiasca vremuri mai bune !! Iar tu, Horatiu, la Plus ne intilnim, hai sa vedem ce-ai facut cu injectoarele, ca sint curios.
Nu am reusit sa mai verific valoarea injectoarelor.Oare poti sa aduci tu tester-ul? Si eu sunt curios
Naspa faza.Pacat de R8 ala. Da' ia uitati aici http://www.220.ro/faze-tari/Burn-Out-Cu-BMW-Cu-Final-Neasteptat/j2i7xyzdrT/?rel=related
Tipurile de salarii din Romania: - Salariul Ceapa: il vezi, il iei in mana si iti dau lacrimile. -Salariul Nenorocit: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, insa nu poti trai fara el. -Salariul Dietetic: te face sa mananci din ce in ce mai putin. -Salariul Ateu: te indoiesti de existenta lui. -Salariul Magic: face cateva miscari si dispare. -Salariul Furtuna: nu stii cand o sa apara si nici cat o sa tina. -Salariul Umor Negru: razi ca sa nu plangi. -Salariul Prezervativ: iti taie pofta. -Salariul Impotent: atunci cand ai mai multa nevoie te dezamageste. -Salariul Menstruatie: vine o data pe luna si tine 4 zile.
Baieti,cu parere de rau va anunt ca eu maine nu pot ajunge la intalnire.Clujul asta ma omoara Sper ca saptamana viitoare sa pot ajunge.O zi buna in continuare