Baieti si eu va anunt ca nu reusesc sa ajung. Sper ca saptamana viitoare sa ajung. Sper ca o s va pun si pozele candva
Atty, macar odata ai avut si tu camera la tine, ai facut poze, si le pui dupa o saptamana? Deci mai vine cineva astazi ?
Ce te mai chinuie treaba cu procentele Cristinel, ori te dai pe lângă Isărescu? Numai ala mai vorbește cu atâtea procente
Intalnire super misto 2 bucati audi, 1 bucata golf si binenteles 1 bucata furie albastra SKODA Nu va sfiiti sa aplaudati
Salut Mona si tuturor muresenilor, nu prea se mai invirte nimic prin B-N, ca e frig rau, de-abia se mai invirt rotile, si alea mai putin, ca la pretu asta la carburanti... . Altfel sintem bine, asteptam vremuri mai calde sa iesim mai multi pe la intilniri, sper.
Cam liniste pe aici,ce se intampla? Am lipsit la ultimele intalniri,dar maine nu o mai ratez. Deci,se anunta cineva?
Da, asa e Horatiu, cam slaba miscare, dar ne mai revenim si noi de acum odata cu vremea Eu sint la serviciu miine seara, nu pot sa vin, Ne vedem miercurea viitoare.