Fabrici de gume O fost fain aseara la intlnire. Azi mi-am completat cunostintele privind fabricile de cauciucuri din Romania. stiam de Pirelli-Zalau, Michelin-Timisoara si acum am vazut Continental-Sibiu. Destul de interesant.
Slaba miscare pe aici pe la noi, sunt multi care sunt inscrisi pe forum dar am impresia ca nici nu stiu despre intalnire !!! ((
Pentru maine seara se anunta careva, ca de ceva vreme nu am mai facut o intalnire calumea, astept pretendenti :DD
Hello!! Anybody here? Ce ziceti sa remutam intalnirea saptamanala pe vineri si poate asa vom reusi sa ne vedem mai multi la un uitat o vorba ceva. Ce ziceti?
Salutare baieti, ce mai faceti? OK, atunci hai sa ne vedem vinerea viitoare, ca nu ne-am vazut demult (sa zicem ca a fost de vina caldura ) . Sa fie tot la ora 20 ? Daca da , eu o sa fiu prezent.
Salutare baieti,diseara se anunta cineva,ca sunt liber si pot veni si eu;daca ma primiti.La 8 in parcare la Plus?(sau Lidl cum se numeste acum).
Stimati colegi si prieteni, week endul urmator ( adica 1-2 oct.) organizam o spontana la Fagaras la colegul Zoli. sunt locuri si pentru voi. cine se baga? intrati la Intalniri membrii Mures.
Multumim Dane pentru invitatie, noi de-abia reusim sa ne stringem aici la Bistrita, ,daramite sa ne mai si deplasam undeva...Asta e, sa aveti distractie faina