Bine-ai revenit printre noi Luci Si nu o sa fie 3-4 locuri sa putem si noi sa stam un pic de vorba acolo? Daca nu e loc, mergem in alta parte, vedem acolo, la fata locului.
Back lume Eu maine nu cred ca ajung ac maine am turul judetului de la cap la coada. Daca ajung in Bistrita o s incerc dar nu promit, ca 6 e cam devreme.
eu is colegu nou )..si intr-adevar a fost frig..eu tot ziceam sa intram da nu ma baga nimeni in seama )..eu n-am facut armata nu-s calit, ce sa zic ) oricum a fost misto :D
Da glontzule, pina acum nu a iesit, pina nu i-ai dat tu indicatiile cu cupra....ala, ca ti se incurca limba rostind-ul
Da, ar fi bine sa ne dezmortim si noi putin, ca nu ne-am intilnit demult. Eu vinerea asta o sa lucrez, dar vinerea viitoare sigur o sa fiu prezent la intilnire.
Eu o sa fiu acolo.O intrebare oof topic in bistrita unde pot sa ma duc sa vad ce putere si cuplu are masina?
Salut, pai daca nu a suferit nici o interventie de tuning sau/si soft, atunci aceste date le afli din certificatul de inmatriculare ! Acolo o sa ai trecuta puterea in Kw si cuplul in Nm. Bafta.