Salutare !! Cine se anunta pentru astazi??? Hai sa iesim ca e frumos afara, ne mai clatim privirea...
Salutare. Mai traieste aici lumea? Imi cer scuze ca nu am mai scris de ceva timp, dar de urmarit am urmarit atent forumul. Am fost prins si inca sunt prins cu licenta care o am peste cca. 3 luni. Sunt ramas si fara permis pe nedrept ce 1 luna jumatate imediat si tot soi de chestii deastea. Cand ne mai vedem al o intalnire?
Salut, intr-adevar nu ai dat nici un semn de mult timp....Da, ne mai intilnim, ce-i drept mai rar, dar asta e, fiecare mai are probleme. Vinerea asta speram sa ne vedem, ora o mai discutam aici, sa ne punem de acord.
sper sa-mi fie gata masina pana vineri ca mi-o sifonat-o azi unu putin. in loc sa calce frana o zis ca mai bine se opreste folosindu-mi masina
Imi pare rau Sergiu pentru tine, ce sa faci, mai sint si exemplare deastea Ne vedem vineri, ce ziceti? Luci, da si tu un semn.
in poza arata bine, live arata ca dracu sper sa o faca bine aia de la vw..cum lucreaza la partea asta, stie cineva?
Nu stiu ce sa zic, eu am avut o singura experienta neplacuta cu ei, nu la partea asta, dar nu mai vreau sa aud de ei.