Va multumesc pentru complimente domnilor si sa speram ca vom fi din ce in ce mai multi;sa umplem parcarea si sa vina paza sa ne dea afara ca nu mai au loc clientii de noi Sarbatori fericite va urez tuturor.
Da asa ar fii frumos Sarbatori fericite la toti. Fie ca sarbatorile de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie si sanatate. Hristos a Inviat !!!
http://www.youtube.com/watch?v=_V8q...DvjVQa1PpcFP2D_6SWYh9EGZrbX7JhJMMZEJxGzHkQZg= nu mai trebuie sa vina iarna ca sa avem motiv de distractie
Foarte fain Foarte fain baietile. Vad ca lumea s-a adunat frumos. Eu Vineri nu am fost in oras dar vazut ca a iesit foarte bine. Astept sa imi reprimesc permisu si apoi rup si Audi dar si parcarea aia) . Asa ma roade deja talpa. Drumuri bune si poate peste 2 sapt ajung si eu perpedes
am informatii ca se reface drumul bistrita-reghin...... in curand n-o sa mai aveti scuze sa nu veniti la mures in vizita
Glontzule, daca tu ne astepti cind se termina drumul....e clar ca ne vedem peste citiva ani Chiar asa de dor ti-e de noi ?
Danute ce faci ma baiatule, esti mai bine? Moral macar. Nu mergem stai linistit, pina se repara drumul, ca atunci ne asteapta "sefu" glontzu . Daca esti prin Bistrita miine, da-mi un telefon, poate stam undeva sa imi spui cu masina...(0749069396), sau poate vii miine dupa masa la intilnire ?