Am banuit ca nu esti aici, dar deja trimisesem mesajul...asta e, ne vedem cind revii. Bafta pina atunci si mare grija, cumpara-ti o pereche de papuci cu un nr. mai mic.... sa nu te manince rau talpa...
la papuci mai mici trebe motor mai mic,dar din pacate am luato cu motorul mare,asa ca pastrez papuci astia.......44.5
Cu siguranta puteai sa intri si tu dar presupun ca te grabeai la vreo intalnire Sergiu cam pierzi notiunea timpului. Mesajul l-ai postat ieri !!! Si intalnirea despre care vorbeai s-a tinut vineri nu sambata :P
Cu bacu asta nici nu ma mir ca pierd notiunea timpului la cate am pe cap nu am intrat ca veneam de la fotbal si eram rupt, numa dusul il vedeam si patu )
Macar in calitate de spectatori si trebuie sa ne prezentam . Va asteptam si pe voi, poate chiar facem o intilnire la locatia noastra si apoi ne deplasam dincolo ? Ce parere aveti ? Aici programul zilei, cred ca e doar Duminica "festivalul". Locatie: Kaufland Bistrita Specific: 1 Point Event (1X) Categorii de concurs: SPL Taxa de participare: 40 RON Program Duminica, 3 Iunie: 9:00 – 10:30 - Acces competitori 10:30 – 12:00 - Inscriere si incadrarea masinilor in clasele de concurs 12:00 – 15:00 - Masuratori 16:00 – Festivitate de premiere 19:00 - Inchidere Eveniment