curand,totusi sunt dezamagit ca ati fost doar 3.chiar ma uitam la pozele de data trecuta chiar a fost pe cinste prima intalnire,si sa nu uitam trebuie sa imi botez"bestia" ,bafta
Dani, tot e bine si trei, au fost zile cind eram doar cite unul si ne lungeam gitul uitindu-ne dupa alti colegi...si nu mai apareau Asta e, unii doar daca au probleme stiu sa acceseze forumul sa si le rezolve, dar nu se deranjeaza pentru a veni la intilniri sa stam de vorba 1-2 ore. Fiecare face ce vrea la urma urmei..Te asteptam acasa cu "bestia". Bafta sa ai.
nucugheri nota 10 + pentru comentariul anterior. Bravo. Macar asa poate se simt si alti colegi din alte parti ale tarii. Si la Bucuresti se intampla la fel.
Cristi, asta e adevarul, chiar daca pe multi ii supara, dar multi de aici se dau mari forumisti si "pasionati" doar ca sa aiba niste beneficii, nu-i intereseaza partea morala si pasiunea in sine, ca atunci am vedea in toate orasele la intilniri parcarile pline.
Dani, problema e daca vrei sa ajungi, sau poate ca multi se duc la celalalt Lidl de pe Calea Moldovei ? O sa dau cite o tura si pe acolo sa vad si sa-i indrum catre Lidl-ul de linga stadion....unde tinem intilnirile.
sincer iti spuns eu din curiozitate am vrut sa ajung la prima intalnire,la a doua am vrut sa vin ca mia placut la prima dar nu sa mai putut chiar ca foarte fain,sa vezi 5 sau 6 audi la un loc cati am fost noi atunci
Eu as vrea sa vad macar cite 15-20 la fiecare intilnire . Stii ce as face daca as putea ? As conditiona activitatea pe forum a unui user cu participarea macar o data pe luna la intilnirile facute in fiecare oras Sint sigur ca atunci ne-am aduna in numar mai mare. Acuma multi o sa ma injure...
Nu-i nimic, o sa o pun la congelat, ca poate vreodata li se termina la cei care acum le prisoseste si o sa le-o dau inapoi, ca nu sint zgircit..
Mai stii ce ti-am zis eu vinerea trecuta legat de fetele alea cu B8-urile si A6-le? Sunt convins ca daca ar veni ele, ar veni mult mai multi membrii.
Acuma sa te vad cita putere de convingere ai, ca tinar si frumos esti, oleaca de bataie cunosti....deci asteptam noi membrii