Eu sunt de acord sa ne intalnim miercurea,de la 19,numai sa ne anuntam daca acuma miercuri ne intalnim sau...Eu zic ca ar trebui sa ne comandam niste stegulete cu clubaudi.ro si la o intalnire sa "defilam" prin oras sau ceva de genul...
Daca sinteti disponibili, putem si miercurea asta. In legatura cu steguletele, o sa vorbim la intilnire si daca ne punem de acord, o sa vorbim cu Luci (cred ca asa il cheama) de la Sibiu, ca el a facut, poate ne face si noua.
Da,ne vedem la 19-00,poate o sa vina vreun membru nou,cine stie.Daca sunteti din Bistrita si cititi randurile astea,haideti la inalniri nu fiti timizi sa fim si noi macar vreo 10 masini ca aia de la BMW ne dau clasa cu 35-40 de masini...Asa ca pentru cei doritori intalnirile au loc in parcare la Lidl miercurea la ora 19-00.Salutari tuturor.
Lucian, esti bun de orator ) Nucu, ne intalnim mai intai in parcare la Lidl si dupa aia mergem pe o terasa, nu?
Eu plec la Mures pe la 18.30, nu pot sa vin. Aici e raspunsul lui Luci de la Sibiu : " Salut,nu am mai facut stegulete de la intalnirea de acum 2 ani,asa ca nu stiu daca se mai poate,probabil ca da,atunci comanda minima era de 20buc si pretul era de 12 lei.Daca o sa se mai faca la toamna intalnire nationala si o sa fie cerere o sa mai fac atunci."
nici eu nu pot sa vin pentru ca ma un program foarte aiurea de invatat..daca va intalniti poate vin si eu la o tigara.