La berule! Si...cine se anunta pentru maine? PS: Sergiu daca ai vreo retinere sa vi cu fordul sa-mi zici,vin dupa tine si bafta la mate pe maine.
Ionut,daca iti zic ce am patit,nu o sa ma crezi veci....Am pus o frana brusca si aveam borseta cu cd-uri semideschisa acolo in spate pe luneta.De acolo 5 cd-uri mi-au trecut pe langa cap si s-au oprit acolo unde se uneste parbrizul cu bordul....Cum au zburat de acolo nu imi dau seama.Plus multi idioti care erau sa ma ia in plin.Deci concluziile le trageti voi
Sergiulicaaa bafta sa ai,dupa ce termini tine-ne si pe noi la curent PS:Se mai anunta cineva pentru azi?Sau trebe sa ne apucam de dat telefoane?
7 ma gandesc La ce ora vreti, 7 sau 8 ? Eu votez pentru 8, ma gandesc ca e mai racoare... Voi ce ziceti ?
Vad ca pe azi s-a anuntat multa lume. Poate daca e de la 8 ajung si eu. Trebuie sa raman la servici pana mai tarziu, dar sper sa ajung. Munca si rasplata
Baieti,va anunt ca azi mi-am vandut si eu masina.. Am dat-o cu 4950 de euro.Stiu ca o sa spuneti ca ii putin,dar tinand cont ca mai trebuia sa mai bag eu in ea vreo 1500 de euro...m-am decis ca ii bine si asa P.S: miercuri ne adunam?
Ce bine ca unii vor mai face sport pina la locurile de intilnire Normal ca ne adunam, sa vedem citi vom fii Pot sa vina si unii care acum au masini de la alte marci, stiu ei care, sint bineveniti