Intalnire Neatza, Miscare nu stiu cat facem ) dar de intalnit tot ne intalnim! Nucu,trebe sa facem o intrate prin spate la Papos :D
Eu ma refeream la alta miscare...cea din papos Ionut,explica un pic treaba ca masina ta consuma ulei si motorina mai multa decat oricare alta
Jon, nu generaliza, daca a ta consuma ulei mult ai impresia ca toate motoarele noastre de 1,9 sint pe aratura ??? Buna ideea cu intrarea prin spate !!!
Nucu, nu fi suparat,ca miercurea viitoare facem o poza cu toti si o postam ca si wallpaper ).Dar tare cred ca data viitoare o sa fim iara numai cinci. Vorba aia,5 dar buni :P.O seara placuta
Atunci noua 5 nu ne trebuie poza, ca ne stim noi bine M-am tot uitat sa vad daca ti-ai prezentat "coaja", dar inca nu am gasit-o !?
Cine se prezinta astazi baieti?Daca veniti la intalniri si sunteti cuminti(fara liniute,fara donuts )poate diseara cand ajungeti acasa o sa gasiti ceva in ghetute de la mosu..Cel putin noi astia"cei 5 muschetari"care participam la aproape fiecare intalnire speram ca o sa gasim ceva...(roti de iarna,bandouri laterale RS4,un turbo,suspensii...fiecare cu ce-l doare...)Ne vedem diseara.