Cum sta treaba la Club Audi Bistrita Ia sa aratam putin lumii cum sta treaba pe la Bistrita in "secta" Audi. Aviz celor foooaaaarteee curiosi! 1. Chill.... un vin un suc ceva asa de incalzire (Poza 1 - scuzati degetul) 2. Preparam ceva de bagat sub nas pentru linistea dinaintea furtunii (Poza 2) 3. ........Ceatza......fara poza,ne fiind capabil de a poza in momente de genu... doar o poza de final. (Poza 3) Feeling de a 2-a zi (incerc totul intr-o propozitie ) ) : Da da da dute la Saint Trope,face bine la corason! ) PS:Pentru cei ce au dubii pentru ceea ce s-a intamplat intre timp rog sa astepte pozele de la celalalt fotograf! )
Esti de-acolo Jon, ce sa zic...o sa iau legatura cu "celalalt fotograf" sa vedem ce mai scoatem, ceva ce nu-i compromitator
Absente nemotivate,nu? Maaan...ce-as fi vrut si io sa petrec ceva timp de calitate cu voi...las ca a veni si randul meu....Mai vorbim diseara.
Bah,ce tot vorbiti aici...sticla sau polish-ul la 3 absente nemotivate...asta nu e absenta nemotivata deoarece am anuntat ca nu pot veni...pana acum am doar o absenta nemotivata...(mama lui de joc..."Gran Turismo")