Nu-mi atribui afirmatii ce nu-mi apartin...legea asta cu absentele si regulille ei tu ai scos-o...si nici macar nu a aparut in monitorul oficial...(de fapt trebuia intai supusa la vot dar dupa politica ta dictatoriala n-avea nici un rost...).Pe viitor fii mai atent ce vorbesti ca poporul e cu ochii pe tine...
Eu zic ca mai bine si mai elegant ar fi sa rezolvam chestiile astea miercurea viitoare, nu aici...ca nu da bine.
Neata baieti!! Se anunta cineva pentru diseara? Daca tot asa ii vremea,ce ziceti,ne intalnim direct la suc?
Neata Ne vedem, chiar daca vom fi mai putini pentru un timp... Sa speram ca se mai imbunatateste vremea pana diseara. Daca nu, trecem la planul B si ne vedem direct in "groapa"
Neata domnilor,prezent si eu diseara.Sa speram ca s-a mai domoli ploaia sa putem sta la o poveste sub cerul instelat,sau innorat dupa caz....
Salutare donmu' Lucian;o sa-ti simtim lipsa cu sigurantaImportant e sa reusesti ce ti-ai propus si sa ai grija de tine;cine stie,poate peste ceva vreme te prezinti la secta cu un rs4Te salutam
Salutare baietii. Ce as mai zbiciui si eu un Audi, singura problema fiind ca nu mai am. Am vandut masina si acum sunt pe uscat. Dar poate ne mai vedem la o poveste si fara masina
Neata !! Ne vedem, bineinteles Atty, tu n-ai venit de vreo cativa ani nici cu masina, daramite acum fara...