Mai Luci, am crezut ca te-ai suparat pe noi si nu ne-ai zis nimic Stii vorba aia, "Tradare sa fie...dar s-o stim si noi"
Nici vorba de suparare Nucule.Am fost cu casa in santier o luna;am avut de onorat si contracte la servici;o perioada mai complicata dar am terminat cu bine.Las ca venim diseara pana la mine daca vreti sa va arat cum o iesit lucrarea.
Daca pui covorul rosu si pe el 2-3 sticle de whisky, poate ne gandim sa-ti facem o vizita Te mai lasam putin sa-ti revii prin buzunare si apoi "te calcam"
Se pare ca ne mai inmultim ?? Macar pana la proba contrarie, ca au mai fost care aveau probleme, ne-au gasit, au venit de doua ori, le-au rezolvat si...paaaa. Bine ai venit Musty, te asteptam la locatia stabilita.
http://bistriteanul.ro/a-iiia-editi...trita-va-avea-loc-duminica-1401431242262.html Oare noi cand o sa fim atatia? Pacat,ca potential avem
Se aduna manelistii !!! sa nu stea imprastiati Da mai Hori, da noi ne intalnim 5-6 constant in fiecare saptamana, deci suntem mai multi ca ei oricum Oricum, cele mai tari sunt comenturile