scz nu am citit tot Thread-ul dar dupa parerea mea daca vreti sa va adunati mai multi luati exemplu celor din Tg. Mures faceti niste fluturasi luati cu voi si cand vedeti un Audi parcat i l-ati pus la parbriz ... asa o sa faceti treaba
nu stiu ce sa zic.... azi am fost singur ....si daca cei care sunt aici pe forum nu vin....de ce ar veni altii? daca credeti ca e mai bine sa ne intalnim in timpul saptamanii sa ziceti
eu zic ca sigur ar mai fi interesati de asa ceva ... era doar o idee faceti cum credeti voi ca e mai bn
eu acum am fost aici in Cluj la Cartodrom, se aduna lumea sa faca piruete ) ar merge si in Bistrita daca ne-am aduna mai multi!
Stii cum ii duminica....acuma cum ii zapada mai iese lumea pe la ski...mai la o sanie...care cum... in timpu saptamanii asa mai spre seara eu zic k ii mai ok...parerea mea
Pai de exemplu maine seara...inainte sa mergeti prin cluburi ne putem intalni uneva la o poveste...tigara...alea alea
mno ce ziceti sa ne intalnim duminica in 20 decembrie la ora 19:00 in parcare la plus...sau dak nu ziceti voi alta ora, data sau locatie....