suntem 3 k vine si nick...eu o sa intarzii k tre sa o duc pe maicamea pana la cineva...shapoi tre sa stau dupa ea...:|
oricum cu nick ne intalnim...dak mai vine cineva e bine...dak nu...asta e... oricand se face eu vin...numai sa fiu liber :D
vine cineva duminica la ora 5 dupamasa? locatia nu e importanta....la plus sau la lac saptamana trecuta am fost singur
mai tarziu de 5 pot sa ajung si eu duminik...k ma duc la brateni la cineva...si cand ajung vin acolo la inalnire...si nick scuze k nu am mai putut veni azi dar o trebuit sa ma duc cu maicamea prin orash si am stat dupa ea...de mi'o venit rau...
eu as veni...dar dupa 5...k nush cand ajung..dak imi lasati un nr de tel sa va sun maine...ii ok...sry
stai sa vezi la anu k ne stragem mai multe masini k in mures...si pe urma vii tu in bn la intalnire ) is multi care nici nu is inscrisi in club...si sincer sa iti zic pana acuma eu nu am fost la nici o intalnire k am avut probleme ...
sa speram ca data viitoare o sa fim mai multi.eu tot incerc de ceva vreme sa adun mai multi,dar daca nu ma ajtati nu pot singur