Prieteni, sarbatori fericite va doresc! In anul care vine imi doresc sa avem mai multe intalniri si sa avem mai multi participanti! Pe langa membrii care suntem constant la intalniri, Sobo, dani, ovidiu, ...sper sa vina si ceilalti mai des la intalniri, asta daca cred ca au ceva de invatat si le face placere! Sarbatori fericite si La Multi Ani ... noua , masinilor noastre si AUDI!
La multi ani!!! cand mai organizam ceva intalnire? A reusit cineva sa isi faca dvd cu harta 2014 pt rns-e?
mai baieti nu se mai scrie nimica pe aici....tat am vb de o intalnire de mult si totusi nu sa programat nimica
Mai fratilor , a nins in sfarsit si voua va arde de intalniri ??? Acuma e momentul mult asteptat de mers la schi ... cel putin , eu , n am stare sa pierd vremea prin cluj ..
fiecare face ce vrea,nu am cerut explicatii,din partea poti sa meri la schi non stop,nu esti obligat sa vi la intalniri numa cine vrea
@shobo nu trebuie sa fi acid )= oricum merg non stop la schi si fara aprobarea ta ... Nu va puteti intalni numai 2 ca sa povestiti ?
ce mai liniste e pe aici...ce ziceti de 17 feb de o intalnire...ora 19///in iulius sau polus k sa mai schimbam locatia...
Eu zic sa se faca unul " moderator" , o lista cu numere de telefon un sms , in aceasi retea cat posibil , si chematii si prieteni care nu sunt in clubaudi si incet incet , o sa crestem , asa daca fiecare are 1 2 zile libere si zice , hai sa facem , da 4-5 lucreaza nu o sa ne strangem niciodata, un pic de organizare, ceva diagnoze, ceva sa atraga lumea , daca aveti ceva pise care nu va trebuie , facem schimburi vindem cumparam , vorbim , asa ce sa zic , merg in parcare si admir S8 S5 si ce mai sunt la MALL. Eu doar zic, insa orice idee cu care majoritatea ii deacord sunt si eu .