eu la toti cei care vin le am nr de tel:tibi,cobi,korupt,dany b6 combi,dany b6 limo low,ovi b7,spyderu si inca la 2 pers pe care tot timpul leam chemat dar nu au venit
Dar de ce nu va stabiliti o zi si va tineti de ziua aia ? Si in Bucuresti uneori suntem doar 2 persoane sau cateodata (foarte, foarte rar, chiar nu stiu de cand s-a mai intamplat sa nu vina nimeni) dar in ultimul an suntem cel putin 5-6 care venim constant la intalnire, dar data ramane batuta in cuie si este asa de peste 6 ani - aceeasi zi si aceeasi ora. La fel ar trebui sa faceti si voi. Stabiliti o zi si chiar daca la inceput sunteti mai putini in timp va creste numarul de colegi care vin la intalnire. Bafta
clujenii astia " e " ocupati rau rau =)) ; chiar ar trebui sa mai facem o intalnire cat de curand poate chiar sambata asta dupa marsul motociclistilor , de 1 martie , stam la un pahar de vorba relaxati si " odoarele " vor sta si ele sa se odihneasca dupa o saptamana de " truda " , hmmm ?? Apoi cu forte proaspete ne intoarcem la sotii/ prietene si le facem fericite !
mi ar fi placut sa vin , dar daca se face sapt asta , eu sunt in buc in weekend . imi pare rau ca nu pot ajunge (in caz ca se organizeaza intalnire in weekendul acesta )
Eu sunt student in Cluj, in timpul saptamanii sunt mereu in oras, iar in weekend-uri, cand cum, cand in Cluj, cand in Mures. Dati si voi un semn, ca eu de venit, vin sigur daca sunt in Cluj. Numai bine!
Bun, Eu sunt de acord cu ideea de un loc si o ora stabila, insa parca mai acum 1-2 luni zicea cineva ca nu prea ii place ca se face doar la Iullius, ca vrea la Polus pentru ca nu vrea sa traverseze tot orasul. Eu propun sa organizam un loc si o ora, sa fie ok si dupa, sa le ziceam si la altii care nu sunt in clubaudi.ro, sa se raspandeasca vestea. Este parcarea dintre nivele intrarea prin spate unde de obicei se fac intalniri bmw, vw. Am fost pe acolo la cateva intalniri, ii chiar bine si iarna si vara zic eu nu sunt prea multe masini parcate. Asa ca, asta ii locul care il propun si ca zi ar fi miercuri, fiind la jumate si pentru cei care nu pot in weekend, oricum cine vrea o sa vina si ar fi 20:00 - 20:30. E bine ? Toti terminam munca, scoala ce avem la ora aia. Orice idee ii bine venita, numai sa fie odata. Iulius in parcarea dintre nivele intrarea in spate pe la apartamentele alea scumpe, 20:00 - 20:30, miercuri. Modificati si/sau propuneti. Deocamdata noi care suntem pe forum activi decidem, mai incolo o sa decida altii, parerea mea. Este o tara libera asa ca ziceti si voi P.S. Am stikere cu Motul, Sparco, grila fara semn, emblema Quattro, 2 capace audi pentru butuc roata, capace pentru roti tabla si multe chestii care le-as da la schimb cu altceva. Poate aduce cineva o diagnoza, dar sa fie buna pentru ca si eu am 2 chinezarii care nu sunt bune.
pai eu nu am nimik impotriva doar sa nu trebuiasca sa merg pana in capatul celalalt....si eu am tat felu de acareturi de b5....trebuie sa ne intalnim cat mai repede pt o hotarare de grup: locul,ora,ziua...etc.
Stabiliti o zi pe saptamana sau chiar 2 si un interval orar , care vine bine care nu , iara bine , bafta
miercurea la 7 ii mai ok,sau cel putin acuma cat sa ne intalnim cel putin odata si sa vb fata in fata toate detaliile
Faceti intalnirea miercurea de la 7 seara, e de bun augur, si noi de cand am schimbat ziua de intalnire pentru miercurea de la 7, rezista eroic de cativa ani... , intotdeauna suntem cativa pe acolo Bafta si voua, sunteti o gramada de audisti in Cluj, e pacat sa nu va strangeti o data pe saptamana
miercuri 7 sera, parcarea iulius, intrarea pe la viva residence. (jos ii plin , cel putin eu cand merg ii plin, sus ploua inca ii frig) 0748429714
Is de acord cu korupt, parcarea din mijloc(intre etaje) ii cea mai ok.. Doar ca miercurea asta fiind astazi eu nu o sa fiu prezent.
lume lume,nimeni nu mai scrie nimica pe aici,hai sa ne intalnim saptamana intro zi de exemeplu miercuri dupa 18