pai o sa stam si dupa ora 20,pai eu cel putin ma gandesc la iulus,parcarea dintre parcari cea deasupra de auchan,sau subteran k acolo nu ii asa rece,silviu si alex sa imi dati nr voastre ca nu le am,doar a lor restu
Atunci ne intalnim incepand de la ora 18 in parcarea subterana iulus mall in capat,,de la spalatorie in dreapta,unii stiu locul.mai multe detalii la :0749889819
Nu ar fi mai ok sus pe terasa? Ca ii vreme faina afara, nu cred ca o sa fie frig...din cate stiu pe-acolo ii cam aglomerat
Din pacate nu am putut veni,fiindca nu am fost cu masina mea astazi. Sper sa pot veni la urmatoarea intalnire.
Baieti in wekend nui pont, in timpul saptamanii,haideti sa votam o zi din saptamana asta ,de exemplu marti sau miercuri de la ora 18 in sus,si ne putem auzi si la tel ma refer la cei care vin de obicei,ne avem nr de tel unu la altu
Salut baieti, Sunt nou pe acest forum si sunt, nu de mult, posesorul unui A4 B6 din 2002 Quattro. Intrebarea mea este: cand se face intalnire in Cluj ca tare as vrea sa vin si eu.
Sper sa se tina cat mai repede. Eu in fiecare saptaman incerc sa ne grupam mai mult si mai multi, pentru ca macar la 2 saptamani sa ne vedem, dar daca colegii nostri nu sunt asa activi n-am ce face. Propun o intalnire pentru vineri 30 mai 2014 de la ora 18:00 sus in parcare la Iullus Mall. Astept raspunsuri aici si la telefon.