Salut! Mi-ar place si mie sa particip la o intalnire, daca se poate in timpul saptamanii. In weekend sunt plecat aproape de fiecare data.
pai propuneti si voi o zi/ora pentru ca eu personal m-am saturat sa tot vin cu initiativa si aproape de fiecare data nu se rezolva nimica......
Dragii mei : in fiecare zi de Joi ora 19:00 se face intalnirea de la Cluj Napoca la Iulius Moll parcarea de sus ( terasa ) . Astfel daca sunt chiar si 2 persoane care trec pe acolo ( la cumparaturi ) se pot intalni la o poveste . Daca ramane asa batut in cuie cel putin o zi pe saptamana , restul propunerilor vor fi extra . Parerea mea ... a voastra ?
eu de mult am propus chestia cu intalnire saptamanala,dar nu joia,orice ar fi nu joia,eu atunci nu o sa vin.....la mine fiecare joi ii programata
Atunci joi ramane , hahahahaha ( parca joia se tinea ) oricare din zilele saptamani e perfect atata timp cat batem in cuie o zi care sa fie pe " viata " hehehehe .
hello sunt nou pe forum si as participa si eu la urmatoarea intalnire daca se poate. mai ales ca am niste intrebari pt cei care sunt mai "meseriasi" in domeniu vezi http://www.clubaudi.ro/audi-a4-b7-2005-2008/39951-cerere-sfaturi-pentru-noul-meu-a4-1-9-bke.html (va fi sters incurand ca nu l-am postat corect dar totusi clar) mersi! P.S. imi poate recomanda cineva o persoana (un contact eventual) din Cluj (eventual de pe acest forum) care pt. "o bere doua" m-ar ajuta cu anumite "simptome" care le-am observat la masina, sa imi confirme daca am ceva probleme sau nu.