Salutare, De o saptamana sunt proprietarul unui B7. Daca se face intalnirea i'm in. Un vag com are cineva ? Merci.
Nu s-a mai facut de mult intalnire la Cluj si de aia ziceam. Putem sa organizam una intr-o dupa-masa, numai sa ne strangem mai multi.
Joi seara, in 24.11.2016 de la ora 20 se va face intalnire Club Audi la Sala Sporturilor. Cine doreste sa vina este binevenit!
Joi, 15.12.2016, ora 20, intalnire Club Audi, locatie Sala Sporturilor "Horia "Demian". Sunteti asteptati in numar cat mai mare!!
In data de 1 Aprilie 2017, cu ocazia evenimentului Transilvania Drag Race - Campia Turzii, se va organiza un meeting Audi, cu plecarea de la Sala Polivalenta, la ora 10. Se poate veni din orice colt al tarii, in numar cat mai mare. Vom merge in coloana pana acolo. O sa revin cu detalii in caz ca se mai schimba ceva. Puteti urmarii informatii despre eveniment pe grupul de pe Facebook - Audi Club Romania. Grup Facebook - Audi Club Romania
Deci, vine cineva la intalnire? In postul anterior am gresit locatia, intalnirea se va face la Sala Sporturilor.
Intalnirea asta o sa fie sambata viitoare in 1 Aprilie si vom merge toti in coloana pana la Campia Turzii. O sa mai anunt cand se vor mai face si alte intalniri, doar ca de obicei se fac in timpul saptamanii.
S-a schimbat ora plecarii. Ne vom intalni la Sala Sporturilor la ora 12:30, iar pe la ora 13 vom pleca la Campia Turzii.
Salutare As dori sa stiu daca ma poate ajuta un coleg din cluj sa vada o masina sa nu bat drumul degeaba de la Constanta Ma intereseaza urmatoare masina audi TT BH11DFZ vad ca este de vanzare in Cluj sau daca cineva stie ceva istoric. Multumesc
A ramas intalnirea valabila? ...cred ca reusesc sa ajung si eu Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk