International Engine Of The Year 2008

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de dorutzu, 8 Mai 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. dorutzu

dorutzu Silver Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    1.6 + 2.0
    Rezulatatele pe categorii au fost:
    Categoria cel mai bun motor de generatie noua:
    1. BMW Diesel 2-litre Twin Turbo (123d) 257

2. BMW 4-litre V8 (M3) 218

3. Subaru Diesel 2-litre flat four Turbo (Outback) 201

4. Audi 5-litre V10 (RS6) 166

5. Nissan 3.8-litre Twin Turbo (GT-R) 147

6. Volkswagen 1.4-litre TSI (Audi A3, Seat Leon, Altea, VW Golf, Eos, Jetta, Passat) 115

Categoria cele mai performante:
    1. Porsche 3.6-litre Turbo (911 Turbo, GT2) 137

2. BMW 5-litre V10 (M5, M6) 134

3. BMW 4-litre V8 (M3) 133

4. Ferrari 6-litre V12 (599 GTB) 125

5. Nissan 3.8-litre Twin Turbo (GT-R) 124

6. Audi 5-litre V10 (RS6) 108

Categoria cele mai "verzi" motoare, adica cele mai prietenoase mediului inconjurator:
    1. Toyota Hybrid 1.5-litre (Prius) 269

2. BMW Diesel 2-litre (118d, 318d) (Stop-start) 266

3. Volkswagen 1.4-litre TSI Twincharger (VW Golf, Touran, Tiguan, Jetta (140/170bhp)) (small capacity, high output) 150

4. Volkswagen 1.4-litre TSI (Audi A3, Seat Leon, Altea, VW Golf, Eos, Jetta, Passat (125bhp)) (small capacity, high output) 140

5. Fiat 1.4-litre Turbo (Bravo) (small capacity, high output) 108

6. Honda Hybrid 1.3-litre IMA (Civic) 101

Exista clasamentul pe categorii de cilindree dar nu am sa pun rezultatul.
    In schimb atasez mai jos clasamentul la total general.

1. BMW 3-litre Twin Turbo (135, 335, X6) 380

2. Volkswagen 1.4-litre TSI Twincharger (VW Golf, Touran, Tiguan, Jetta) 287

3. Volkswagen/Audi 2-litre 4-cylinder Turbo FSI (A3, A4 Cabrio, A6, TT, Eos, Jetta, Skoda Octavia, Seat Altea, León, Golf GTi) 270

4. BMW 4-litre V8 (M3) 241

5. BMW 5-litre V10 (M5, M6) 151

6. BMW-PSA 1.6-litre Turbo (MINI Cooper S, Clubman, Peugeot 207, 308) 149

7. Subaru 2.5-litre flat four Turbo (Forester, Impreza, Outback, Legacy) 78

8. Toyota 1-litre 3-cylinder (Aygo,Yaris/Echo/Vitz, Citroën C1, Peugeot 107, Subaru Justy) 69

mentiune: numerele din dreapta semnifica punctajul acordat.

2. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Dupa cum se vede in 2008 Audi e slabut ... :(
    Si cum ma asteptam BMW domina ...

3. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    mercedes nu este la nici o sectiune:scared2::) se vinde prea bine si fara topurile lor:p ce sa mai vorbim trebuie sa schimbam marca anul asta se poarta BMW sau MAI BINE MB:moa:

4. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    dupa parerea mea sunt egale cu 0 topurile , pentru ca voturile apartin anumitor ziaristi de la revisetele auto de top,nu pot ei decide pentru placul tutror clientilor de masini din intreaga lume

5. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Trebuie totusi sa recunoastem ca 3-litre Twin Turbo si Diesel 2-litre Twin Turbo de la BMW sunt cele mai performante si de top motorizari. Eu zic totusi sa privim realitatea asa cum este. Sa ne consolam ca Audi este la design pe primul loc :icon_thumright:

6. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    am avut ceva indoieli dar am verificat topul este corect,cei din juriu sunt din peste 30 de tari inclusiv romania asta este BMW este tatic anul acesta ce nu am inteles parca R8 batuse PORSCHE si nu este nominalizat la nici o categorie parca spuneau ca V12 este cel mai tare si upssss!!!ferrari.gt sky-line,corvette:):):)cistiga detasat

7. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Nici eu nu prea inteleg cum sunt facute topurile astea si pe ce criterii. :think: Cateodata parca intentionat lasa niste masini pedinafara care chiar nu aveau cum sa fie batute de cel din top si peste o luna apare alt top facut de alta revista de specialitate cu un alt clasament. :blahblah1:
    Nu ramane de spus decat Felicitari castigatorilor ! :meeting:

8. alex.petrariu

alex.petrariu Gold Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    Audi A8 4.2 quattro 2004 / Audi A4 2.0i 2001
    Intr-adevar BMW are cele mai bune motoare ! Am avut onoarea sa conduc un M5 2005 echipat cu vestitul 5 L V10 de 507 CP ( NO COMMENT )( SUBLIM ) ! Mi-am scos la vanzare A4-ul si cred ca am sa-mi cumpar un BMW 530i 2004 ! Vreau sa am si un BMW pe langa casa sa nu-i fie urat la A8 :)

9. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Si aia nu e nimic. Cauta un M6 sa vezi cu ce gust ramai in gura mai apoi... ;)
    BMW-ul demonstreaza inca o data ca poate :icon_thumright:

10. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    iar eu cand va zic , imi sariti in cap !

bmw fac motoare nu gluma ! nu stiu cum reusesc insa castiga an de an cele mai multe premii.

acel motor diesel de 2 litri si 204 cp este tare de tot. ca sa iti pui mintea cu un motor bmw trebuie sa ai cp in plus.

de asta RS6 are 580 cp fata de 507 cat are M5.
    si RS4 are 420 cp fata de aprox 360 cp cat a avut vechea generatie de M3.

sunt sigur ca generatia viitoare de RS4 va avea peste 450 cp pt a fi o diferenta fata acutalul M3 care are 420 cp.

nu stiu cum naiba fac BMw insa fac motoare bune si , in plus de asta , stiu cum sa faca sa puna si puterea respectiva pe asfalt.

11. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    asta era o sectiune de stiri mi se pare, nu sa ridicam in slavi BMW si MB... mai ales pe forumul asta. Or fi mai tari BMW si MB fratilor, recunosc, dar daca vreti sa spuneti asta, duceti-va pe clubbmw sau clubmercedes sau cum le-o zice :rolleyes:

P.S. eu raman in continuare pe Audi... si la masini si la forum :p

12. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    ca sa nu cenzuram si sa dam realitatea pe fata pun eu acest rezultat:

Sub 1-litre
    Toyota 1-litre (Aygo, Yaris, Peugeot 107, Citroën C1, Subaru Justy)

1-litre to 1.4-litre
    Volkswagen 1.4-litre TSI Twincharger (Golf, Touran, Tiguan, Jetta)

1.4-litre to 1.8-litre
    BMW-PSA 1.6-litre Turbo (MINI Cooper S, Clubman, Peugeot 207, 308)

1.8-litre to 2-litre
    Volkswagen/Audi 2-litre Turbo (A3, A4 Cabrio, A6, TT, Eos, Jetta, Golf GTi, Altea, Leon, Skoda Octavia)

2-litre to 2.5-litre
    Subaru 2.5-litre Turbo (Forester, Impreza, Outback, Legacy)

2.5-litre to 3-litre
    BMW 3-litre Twin-Turbo (135i, 335i, X6)

3-litre to 4-litre
    BMW 4-litre V8 (M3)

Above 4-litre
    BMW 5-litre V10 (M5, M6)

BMW castiga la 4 din 8 categorii.
    grupul VAG are si el doua victorii si este de admirat. deja motorul de 1.8 litri TFSI este un succes.
    audi va castiga teren incet cu incet insa asta se face in timp

urmeaza sa apara la audi, un motor nou, V6 de 3 litri pe benzina cu doua turbine ce va avea aprox 350 cp si va fi pe noul S4. posibil ca acel motor sa ia un premiu.
    de asemenea se preconizeaza un nou 3.0 tdi sau 3.2 tdi cu peste 300 cp. si acela va fi un super motor.

13. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Si eu sunt fan desavarsit Audi si am planuri pe viitor doar cu aceasta marca indiferent daca BMW sau alte marci vor scoate motoare mai performante sau nush ce inventie. Dar trebuie sa recunoasteam ca Audi e pe drumul cel bun si poate pe viitor sa castige teren asa cum a zis si alt membru. Sa ne schimbam mentalitatea e una,sa trecem de la Audi la alte masini e alta. :p
    Cat despre forum nu exista altul ca al nostru ;)

14. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    da aceleasi amenitari:)ZICI CA NOI FACI CA NOI sau DACA NU ESTI IMPOTRIVA NOASTRA:)si trebuie sa schimbi forumul,aceleasi mentalitati cu care uni incearca sa domine :)din contra este o sectiune de stiri unde fiecare are dreptul sasi spuna parerea liber ce atita CENZURA ,daca nu esti fericit ca a iesit BMW pe primul loc este treaba ta dar sincer unde vezi tu ca sa ridicat in SLAVI BMWsi MB sau hai sa ne amagim AUDI a luat locul 1 sper ca asta vrei sa auzi:)

15. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    si cu afirmatia "trebuie sa schimbam marca, anul asta se poarta BMW sau mai bine MB" cum ramane? Si ar mai fi cateva pe-aici, dar mi-e lene sa le iau la puricat.
    Deci nu trebuie SA SCHIMBAM marca, trebuie SA SCHIMBI marca, daca nu-ti mai place Audi. Eu nu o sa schimb marca fiindca imi demonstrezi tu ca e mai bun BMW si MB. Stiu treaba asta (cu toate ca la BMW am indoieli), dar eu raman la Audi pentru ca asta imi place, iar celelalte doua au un "defect" major de fabricatie: tractiunea spate, care iarna ma lasa cu fundu' in balta de rad si curcile de mine. Frati-miu are C200 din 2004, ESP, ASR si toate sistemele alea de tractiune si tot eu l-am scos din rahat cu al meu Quattro de 15 ani :p

16. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    cu firmatia trebuie sa schimbam marca anul asta se poatra BMW sau mai bine MB a fost o gluma si nu o ridicare in slavi cum o intelegi tu:)si fi sigur nimeni nu o sasi schimbe masinile peste noapte si sa treaca la BMW.btw tractiunea asta spate care te lasa balta a cistigat locul 1 upsssss:restul bollochs mate....:)

17. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    locul 1 la viteza da, te cred, dar din zapada sau noroaie nu iesi cu o tractiune spate asa usor. Poate doar remorcat de un quattro :)

18. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    :):):):):)in cazul asta iti recomand un OFF-ROAD:yes:NOROI:think:zapada:think: oare cei care au desemnat cistigatorul gindeau ca tine NU si a facut si ro parte din juriu:moa:este sigurul motiv pentru care tiai luat QUATTRO ?

19. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    nu-mi trebuie off-road pentru ca nu tot anul este iarna si nu ma duc la munte tot anul. Un Audi quattro este total, adica este foarte bun vara si perfect iarna, o masina cu care poti merge foarte bine si vara si iarna. Daca ai un BMW cu tractiune spate, deja iarna te gandesti de zece ori daca sa pleci la un drum mai lung sau nu. Cu un quattro nu ai astfel de dileme :)

20. dorutzu

dorutzu Silver Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    1.6 + 2.0
    Eu am pus o stire auto.. si vad ca iar discutiile degenereaza in afirmatii gen "tot marca x e mai tare decat y".
    Trebuie sa acceptam anumite lucruri. Desi raman absolut fidel marcii AUDI am bunul simt si respect si pentru concurenta sa recunosc spre exemplu ca motorul 2.0 diesel de la BMW e superpotent si n-o sa aiba prea curand adversar.
    Dar nu asta conteaza. Nici o masina nu este perfecta.
    Important este sa ne respectam. Important sa respectam si pe cei cu dacii sau trabi, sa-i facem sa ne invidieze ca suntem o comunitate stransa in care membrii discuta pe diverse teme si se ajuta reciproc.
    Astfel ne vom castiga respectul de adevarati automobilisti.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta