uite cum arata mufa si ce cabluri sunt pentru incalzire din scaune la o masina din '96...si iertati-ne dl Ovidiu, mai greseste omul
Aha,mersi nkady,m-am convins.Astazi am reusit hopa sus cu ele;sper sa va placa,totodata am gasit si sursa de material pentru tapitarea aripioarei rupte,am fost astazi la cel care mi-a dat scaunele si am luat de la el aripioarele de la bancheta din spate de pe care planuiesc sa dau jos materialul si sa imi refac aripa cu probleme,in continuare imaginile o sa vorbeasca
Azi,cu ajutorul unei maini profesioniste de croitor am reusit sa remediez catusi de putin aripioara cu pricina de la scaunul soferului,rezultatul o sa i-l apreciati voi; p.s. Nkady,inca mai sunt dator cu pozele pe intuneric si o sa postez in seara asta :D
Finally workout.......am definitivat finisajul la rama tabletei si cu aceasta ocazie am aplicat folie carbon 3d pe consola cetrala si trimuri,am facut cateva poze pentru a vedea cum a iesit pachetul de lumini interioare(lampi citire stalpii spate si lumini la picioare,special pentru Nkadi :D ).Las pozele sa vorbeasca....
Mersi Ogyo, da, luminile de picioare le-am lagat la plafoniera, asadar lucreaza exact pe aceasi setari ca si plafoniera pe mod usi deschise, adica se stinge cand pun contactul iar cand il i-au ele mai ramant in jur de 30 de secunde 45 in functionare, iar lampile de citire sunt legate la modulul de deschidere a usilor, adica indiferent de usa se deschide se pun in funtionare iar imediat ce se inchide usa se inchide si lumina fara sa mai ramana acel timp de 30 de secunde in functionare
Foarte interesant update`ul cu luminele de citit, l`as face si eu .. Avand in vedere ca nu costa nici mult, e mai mare munca depusa . Cat despre cele la picioare, eu am leduri rosii, si ies din discutie .. Desi n`ar strica... dar pe viitor poate. Cat ai dat pe cele de citire ?
Am facut o scurta revizie, am facut schimul de ulei si consumabile, am bagat Castrol 10w 40 si am schimbat filtrul de ulei si de aer.Se simte acum aceea senzatie de revigorare a motorului si o toarcere mai lina :D
N-am mai postat de ceva timp ,insa acum am tinut neaparat sa va impneartasesc si voua noua achizitie,au plecat BBS-urile si au venit OEM-urile (echipare pentru s-line si rs-line)dar cred ca stiti deja mai bine decat mine :D .....sper sa va placa,cel putin pe mine ma incanta ...urmeaza ca pe viitor sa intru in partea mecanica si probabil in primavara anului viitor un set de arcurii,de preferat pentru mine sport oem sau s-line,daca ma poate ajuta cineva cu ceva coduri pentru ele.Va astept cu pareri
Salut,am si eu o intrebare referitoare la bandourile din partea de jos a usilor pe care vad ca tu nu le ai..le-ai dat jos si ai facut ceva retusuri sau asa ai luat-o?