Nu stiam eu de ce nu imi place cupralip-ul tau... si am realizat: daca aveai fusta vopsita in culoiarea masinii perceptia barii de fata se schimba si parea mai masiva. Asa cum e, parca ai 2 spoilere unul peste altul. Sper ca nu te superi ca iti spun. Eu ti-as sugera ca atunci cand vine caldura sa vopsesti ambele fuste si capacele de la oglinzi in culoarea masinii. As adauga si manere de la usi insa cred ca ma injuri deja. La interior... climatronicul e tot ce lipseste. Spor in continuare!
Multumesc baieti pentru cuvintele frumoase de apreciere,incurajare si pentru sfaturi. Raul,stalpuletii aceia mie unul imi plac asa,da o linie mai altfel barei fata;e frumos totodata si vopsiti cu negru,cine stie poate in curand. Ovidiu...cand am contestat eu sfaturile tale ?!? ,TU mereu inveti omul ce e mai bine si acuma ca mi-ai zis-o chiar am sa pun in aplicare cand vine caldura,impreuna cu mici retusuri ale vopselei in special in zona aripilor o sa completez cu ceea ce ai adaugat tu in postul anterior;de fapt colegul Vebby inainte sa vopsesc masina a subliniat toate aceste aspecte insa na,eu m-am luat dupa vopsitor care m-a indignat sa nu fac lururile in felul acesta ,ca nu v-a tine vopseaua si blah,blah,si pe urma mi-a parut rau si mie,insa asa cum am spus,vine caldura si is pe ea la faza asta Cat despre clima mi-as dori si nu mi-as dori....noi (atat eu cat si fetitele mele) suntem mai sensibili la schimbul de temperatura,rece-cald,si astfel ne prinde foarte repede raceala si alte probleme de asta ezit sa ma gandesc la aspectul asta,desi ar fii un plan de bataie realizabil,dupa cum am citit in alte topicuri despre montarea de clima pe masini non clima,insa niciodata nu se stie cand poate interveni in plan de upgrade In final doresc numai de bine tuturor !!!
Asa mi-au zis si mie altii, ca nu o sa tina vopseaua. Povesti... Daca vrei, cand o sa mai ajung la fostul meu B5 o sa iti pozez sa vezi cum arata vopseaua de pe fuste, adica daca vopsitorul a pregatit bine, nu "fuge" vopseaua cum vor gurile rele.
deacord cu Ovi,eu acuma 4 ani mi-am vopsit masina integral cu fuste cu tot fata spate si apsolut nimic,mai mult cand un pic le-am atins la borduri,nici o zgarietura nu mi-o lasat deci daca te bate gandu sa faci..fa linistit ,cu conditia sa fie pregatit ca la carte
Hai ca m-ati convins baieti.....deci sa vina caldura si sunt pe ele,cum credeti ca ar trebui pregatite mai bine sa tina vopseaua pe aceste elemente?
Asta e o intrebare care trebuie sa o pui vopsitorului tau, insa hai sa facem in felul urmator: tu il intrebi pe vopsitor daca poate sa iti vopseasca elementele de plastic care nu sunt pregatite de vopsit. Daca iti spune ca nu o sa tina vopseaua inseamna ca are dreptate: CU MATERIALELE LUI si cu EXPERIENTA LUI trebuie sa stie ca asa e. Nici nu il contrazic. Schimba vopsitorul cu unul care are experienta si materialele care rezista!
Si mie mi-a zis vopsitorul ca n-o sa tina si totusi mi-a rezistat vopseaua pe ele. Ei spun treaba asta pentru ca e de munca la pregatit si nu prea le vine sa se apuce. Nu am reusit in schimb sa-l conving sa-mi vopseasca bandourile inferioare de pe usi si pragurile.
Nix,uitate la mine pe topic la pozele cele mai recente,acolo poti vedea cum arata fustele dupa 4 ani,caci atunci a fost vopsita masina cu tot cu fuste
Ogyo , Silviu si Cainele ,va multumesc foarte mult pemtru cuvintele de apreciere! Ma bucur foarte mult atunci cand realizez o modificare care este nu numai pe placul meu ci si pe gustul altora,acest fapt mie personal imi intareste convingerea ca,cu adevarat a iesit ceva frumos. Una peste alta maine o sa trecem,neaparat la partea mecanica,insemnand articulatii,capat planetara stanga,rulment spate dreapta,filtru combustibil si termostat.