Tu ai 8j si doar 235,parca. Ok,intra poate si 245,dar cum se aseaza? eu am 225 si cum am mai vorbit noi odata:cu 235 nu cred ca s-ar zgaria asa usor jantele ,dar 245 nus totusi prea late umpic? Eu am incercat pe masina atunci alea de a6 cu cauciucuri pe 245,e adevarat jantele paremise erau 9j si et 42 si in spate imi freca cauciucu intr-un brat acolo
Eheee Claudiu, cu siguranta vor veni MAI multe poze ieri avand putin timp liber,am profitat de timpul frumos si am facut un detailing exterior,asa ca astazi ma tin de promisiune;legat de aspectul tehnic pot sa spun ca se comporta bine,ofera o senzatie placuta de stabilitate si siguranta mai ales pe curbe Poti fi linistit ca nu atinge,doar daca ai masina incarcata in portbagaj,pasageri pe locurile din spate si dai de o portiune de drum in care masina sa faca un balans exagerat,in cazul meu numai asa am simtit o mica atingere,cel mai probabil in oala arcului de la amortizorul spate sau posibil chiar intr-o spira a arcului,dar dupa cum ti-am spus,lucrul asta s-a intamplat avand in vedere toate conditiile de mai sus,asa ca daca doresti poti linistit....... Speram sa prind timp frumos insa nu prea am avut noroc, deci......explicit in special pentru Claudiu
Ehee smechere,nu doar pentru mine,sau ma rog:treaba cu cauciucurile era pentru mine,acolo ce sa mai zic ai bagat 245 pe 8j ce nu credeam ca se poate,treaba buna,felicitari! Dar tu ai facut aici ceva ce vroiai sa arati tuturor,nu am putut sa le trec cu vederea,ai schimbat total aspectu masinii si asta e o chestie foarte buna,pe scurt:Arata exceptional! chiar imi place:P
Ehee,doar glumeam Claudiu ......normal ca era pentru intrega comunitate,dar te-ai prins tu ce sa mai.... Una peste alta iti multumesc pentru cuvintele frumoase de apreciere,ca de altfel ambele tale au din partea mea aceleasi cuvinte de valorificare. Sa fim sanatosi si masinile fara evenimente neplacute
Jantele nu sunt 7.5J Azi le-am pus si eu pe masina ca nu am rezistat, acelasi model. Ai pus ceva arcuri sport?
Intr-adevar Stefan,jantele au 7,5 J cu ET43,si cand te uiti la ele parca nu te poti abtine sa nu le pui pe masina,da-ti seama ca eu treceam in fiecare zi pe langa ele in garaj se pare ca si tie ti-au facut cu ochiul. Arcurile sunt Eibach Pro Kit.
Alex,ar avea nevoie de o curatare pe interior,insa trebuie putin curaj sa ma apuc de ele.....cine stie poate intr-o zi insorita cand voi avea putin timp liber.....astept sugestii cum as putea actiona fara sa desfac sticla farului....oare mai este alta solutie?
Nu mai ai alta solutie din nefericire .. Si daca le desfaci trebuie sa ai mare grija.. nu e asa simplu ca la farurile de non facelift... Ps : Nici eu nu pot sa ma mai abtin pana la 1 martie si cred ca pun jantele de vara ) Cu toate ca sunt un model destul de simplu.
Hmmm asa banuiam si eu Ogyo,tocmai de aia imi trebuie curaj sa nu cumva sa le stric,eu spun ca le poti pune linistit Astazi un prieten mi-a facut "cadou" o scanare cu un aparat de dimensiunea unei tablete si cu sistem touch screen,asa ca am profitat de ocazie si am facut un log in mers.....m-am axat in special pe turbo,as dori daca se poate sa imi spuna cineva care este presiunea optima pentru turbo stock la motor 1.9 TDI cod AFN.
Mersi Ovi.Ma bucur sa stiu ca lucreaza in parametrii normali,din cate imi aduc aminte undeva in sarcina maxima(98-99%) am avut presiunea de 2480 Mbar,dar in mod constant,sarcina de 60-70% aveam presiune intre 1900-2100 Mbar.Sa prind o zi insorita pentru ca ieri a fost ploios si drumul destul de prost si o sa mai fac un test i VAG-COM
Dupa multe lucruri bune din pacate s venit si unul mai putin bun si anume,in seara asta am avut parte de un "impact" cu un suv ISUZU,bine ca a fost suv,care datorita inaltimii gardei la sol mi-a lovit stopul de pe partea stanga.Faza a fost ca amandoi am iesit dintr-o parcare cu spatele,eu eram parcat paralel cu un camion,asa ca vizibilitatea a fost proasta pentru amandoi.Vestea buna este ca am gasit alt stop la un pret super bun care e si comandat deja,insa pana cand imi soseste stopul nu vreau sa umblu asa cu masina asa ca am un plan de urgenta si vreau sa vad ce parere aveti.Deci am stopurile astea la indemana si as vrea sa le fac asa.... astept parerile voastre ca sa pot pune planul in aplicare maine
Simplu si elegant.si eu am vrut sa le fac odata asa,dar dupaia am renuntat la ideea asta. Fale astea rosii,ca poate ramai cu ele pe masina,totusi is originale:D
Eheee Claudiu cum imi citesti tu gandurile,chiar la asta ma gandeam si eu,pe langa faptul ca sunt originale o sa fie ceva mai unic prin colorarea lor permanenta PS. Raul si Claudiu mersi de incurajare......abia astept sa vad ce iese