Just Audi A4 B5

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de NiX, 18 Iun 2012.

1. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    A4, B5, 1996 - 1.8i 125 cp - ADR
    Merge si cu folie neagra la culoarea masinii tale . Si eu as opra pentru folia rosie, insa masina mea e tot rosie .. si nu stiu cum o sa dea.
    Sa revii cu poze.
    pS : pacat de incident :(

2. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Ce a fost si ce s-a realizat.Poze in urma discutiei de aseara.....astept pareri

3. zolik

zolik Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    AJM B5 avant 2001+Altea '06 BJB
    Nu vreau sa fiu rautacios...dar parca ai dat-o cu prea multa vopsea,sau asa mi se pare mie
    Si mie imi plac mai mult aceste stopuri,in rosu vopsite,arata mai bine;)

4. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Zolik,cam ai dreptate,si eu mi-am dat seama de acest lucru acu spre seara cand am observat ca in marsarier nu vad aproape nimic....dar o remediez eu ;)

5. Claudiu Ziros

Claudiu Ziros Bronze Member

Locație:
    Voiteg - Timiș
    Masina:
    00' Audi A4 B5 1.8T quattro AWT & 91' Audi 80 B3 1.9 TDI 1Z & 07' Audi A8 D3 3.0 tdi quattro ASB
    Prea mate! curatale de vopsea,polish,si folie rosie pe ele,si obtii aspectu ala ravnit:P

6. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Azi.....dupa "rectificare" :D
    In realitate sunt mult mai clare si au un aspect mai diferit......sper sa va placa

7. Claudiu Ziros

Locație:
    Voiteg - Timiș
    Masina:
    00' Audi A4 B5 1.8T quattro AWT & 91' Audi 80 B3 1.9 TDI 1Z & 07' Audi A8 D3 3.0 tdi quattro ASB
    Inca un strat de lac si ii ce trebe.Vrei sa revii la stopurile am?cred ca nu mai e cazu,numa sa nu se ia sticletii de tine:))

8. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Am ramas fara lac insa astazi sau Luni mai dam un strat,cred ca voi ramane ,cel putin o perioada cu astea,pentru ca mi-au captat atentia si imi place ca e ceva deosebit si putin intalnit,cat despre fazacu sticletii zic,ca nu ar trebui sa fie o problema......semnalizarea e in regula,e o tenta de culoare interesanta,am vazut la o cunostinta pe un q5 s-line o culoare la fel pe semnalizare,exceptand ca alea-s led,insa culoarea e la fel,iar pozitia si frana sunt si mai bine evidentiate,deci pot spune ca sunt incantat

9. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Ultima editare.....lucrarea finala!

10. alexmtz

alexmtz 1st Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    A4 B6 1.9 AVF 2004
    Cel mai bine si mai bine ii puneai folie, ca e mai transparenta...

11. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Eiii,pai ce sa spun....mie imi place ce a iesit,sincer,folie nu prea as fii preferat din cauza unor mici imperfectiuni pe care le au stopurile si cu folia se vedeau acele imperfectiuni,pe cand cu vopsea nu se mai vad deloc.....in dupa masa asta a sosit si stopul AM pe care l-am comandat....decoamdata le tin pe astea ,ca imi plac si poate cand ma plictisesc le schimb si le pun pe celelelate sau ,poate voi pune vreodata folie pe acestea,insa deocamdata ma bucur de ce am realizat :p

Ultima editare: 1 Mar 2014
  12. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    :In cele din urma voi ce parere aveti si ce ma sfatuiti....sa raman cu stopurile astea sau sa le pun inapoi pe celelalte,mie imi plac mult si acestea vopsite rosii dar parca si cele cu care am patit incidentul,au farmecul lor.....acuma sincer sunt confuz si am nevoie de ajutorul vostru sa stiu care ar fii alegerea cea mai potrivita ?......:ermm:

13. zolik

zolik Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Mie imi place asa,nu stiu cum ar arata cu folie rosie,nu imi amintesc sa fi vazut vreunul cu folie rosie,daca era vorba de folie innegrita sunt impotriva acestuia,toti cu "tuning" au asa ceva,vrei sa fii parte din hoarda lor...lasa asa stopurile,pana gasesti o solutie mai buna;)
    In legatura cu masina,am o intrebare,cum ti se par arcurile Eibach,am vazut intr-un post ca ti-ai pus si tu,mi-am montat si eu in week-end,dar sunt dezamagit,nu imi plac de loc,nu imi place cum se comparta pe drum cu denivelat putin...la iesire din curte deja mi-am si rupt o bucata din scutul cutiei...arata bine,dar..dar..dar...cred ca voi pune inapoi arcurile stoc

14. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Ia-ti stopuri oem de facelift si vopseste doar partea de semnalizare, apoi lacuiesti intreb stopul.
    Cat despre Eibach, Zoli, daca ai pus pro-kit e perfect insa trebuie sa fi constiet ca e garda mai mica. Daca ai pus sport-line atunci esti si mai jos si alea chiar nu sunt pentru drumurile Romaniei.

15. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Multumesc de sfaturi baieti.....mie mi-a venit o alta idee,folie rosie mi-am comandat deja,ma gandeam sa infoliez cu ea stopurile DEPO cand o sa soseasca,pentru ca sunt mai clare(ca si model) ,iar pe astea originale o sa le las asa,daca va uitati mai in spate cu cateva posturi in care am pus pozele dupa care m-am inspirat,o sa vedeti ca sunt la fel cu ale mele,le fel de transparente si de lucioase

16. Claudiu Ziros

Locație:
    Voiteg - Timiș
    Masina:
    Eu acuma am vazut ultima editare.lasa-le asa,asa trebuie sa arate,poate ele par mai mate in poze decat sunt in realitate din cauza calitatii pozelor,oricum la "ultima editare" arata cum trebuie:p

17. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Mersi de incurajare Claudiu.. da,ai dreptate in legatura cu luciul si transparenta lor... e de la telefon efectul....ele in realitate au cu totul alt aspect si luciu......

Zolik o sa ramana astea in continuare,asa cum spunea Claudiu,dupa ultimul strat de lac dat peste ele, e cu adevarat ce trebuie ! Cat despre arcuri,eu sunt multumit de cum se comporta,garda la sol e in cea mai buna pozitie,nu e prea joasa insa nici prea cocotata,referitor la ce mi-ai spus tu,ca ti-ai agatat scutul,sunt curios daca tu ai flansele acelea puse pe "oala" de jos unde se aseaza arcul si aceea de sus din capul telescopului,au am constatat cu stupoare cand mi-am schimbat protectiile de praf ca nu le aveam si masina mea a coborat nu 3 cm cat trebuia sa coboare ci 4.1 - 4.2 cm dar dupa ce le-am pus situatia s-a schimbat si nu mai am probleme pe nici un tip de traseu.
    Ovidiu nu prea agreez situatia de a-mi lua inca un set de stopuri mai ales ca dupa vopsire in rosu e cam aceeasi treaba,de la ultima postare a pozelor stopurile au primit al 3-lea strat de lac si acuma sunt cu siguranta reusite,doar ca telefonul nu poate surprinde exact efectul.

Ultima editare de un moderator: 2 Mar 2014
  18. zolik

zolik Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Poluez topicul:)...revin cu detalii..4 telescope noi,problema rezolvata,imi place in ce sens s-a schimbat suspensia,Eibach Pro Kit am si eu,masina a coborat semnificativ
    Acele flanse de unde le-ai cumparat,ca le mine in cutie nu era absolut nimic inafara de arcuri factura si o foaie de reclama,si imi poti spune cat ai distanta intre aripa,partea de sus,si cauciuc,eu am cam doua degete jumate,am degetele destul de groase dar maine fac masuratorile cu rigla si nu cu 'degetometrul'

19. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Cu degetometrul si eu aveam tot atat (3 degete - ale mele sunt mai subtiri) :)

20. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Eiii.....nu vorbi minuni.....nu ma supar ca discutam aici si altceva.Pai asta e chestia,acele flanse nu se dau in chit cu amortizoarele,cel putin eu am pus amortizoare noi BOGE Automatic si nu am avut in cutie flansele iar in kitul cu arcuri nici atat.
    In mod normal ele ar trebui sa vin odata cu amortizoarele insa tu poti sa cauti prin dezmembrari sau la cineva care are un set de amortizoare busite....eu am avut si pe amortizoarele de la suspensia sport cu care am cumparat masina si am gasit si pe niste amortizoare OEM care la vremea cand le-am cumparat erau inca bune,deci teoretic ar trebui sa gasesti usor.
    Maine o sa masor cu ruleta distanta dintre sol-aripa si roata-aripa ;)
    Ehhh Ovi,si degetometrul e uneori solutia.....stiu ca eu am urmarit aceleasi detalii la tine pe threath si m-au ajutat extrem de mult informatiile

Distribuie pagina asta