1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Just Audi A4 B5

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de NiX, 18 Iun 2012.

1. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Same here.
    Aceleasi arcuri, 3 degete subtiri, cu degetometrul.:lmfao:

Oricum, dupa cam 3 luni de utilizare, cred ca trebuie sa schimb amortizoarele pe spate. :)

2. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Sooper.........o sa vad si eu cum imi da cu aceasta "masuratoare"....imi pare rau ca trebuie sa schimbi,dar au fost noi sau erau originalele de pe masina?

3. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Amortizoarele nu au fost noi, nu le-am schimbat de cand am masina (1 an si 2 luni). :D

4. zolik

zolik Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    AJM B5 avant 2001+Altea '06 BJB
    Distanta este undeva la 4 cm...cateva mm eroare..si in fata si in spate,eu nu cred ca voi pune acele distantiere,imi place cum sta in curbe..trag de volan si urmeaza curba nu devieaza

5. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Zolik,nu e vorba de distantiere sau ceva custom made,sunt flansele originale care se gasesc pe orice telescop,daca o sa te uiti la mine nu mai stiu exact pe care pagina,o sa vezi exact despre ce e vorba ;)

6. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    It's raining man !!! ...... cam asa arata al 4 lea strat de lac pe stopuri,a iesit chiar ce imi doream.
    Masuratoarea facuta de mine a rezultat cu distanta de 66,5 cm la partea din fata si 67,5 la partea din spate,masuratoare facuta de la sol la aripa,distanta masurata cu degetele indica 2 degete intre roata si aripa si in fata si in spate.

7. zolik

zolik Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    AJM B5 avant 2001+Altea '06 BJB
    O sugestie pot sa-ti fac,pune-ti un eleron,la luneta,believe me...o sa arate bestial
    Imi plac stopurile asa

8. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Hmmm......nu stiu ce sa spun in legatura cu eleronul......as pune si nu as pune,ideea e ca nu vreau sa o prea incarc,insa nici nu as omite un detaliu care sa schimbe in bine infatisarea masinii.
    Ma bucur ca e si pe gustul altcuiva aspectul US al stopurilor !

9. Claudiu Ziros

Claudiu Ziros Bronze Member

Locație:
    Voiteg - Timiș
    Masina:
    00' Audi A4 B5 1.8T quattro AWT & 91' Audi 80 B3 1.9 TDI 1Z & 07' Audi A8 D3 3.0 tdi quattro ASB
    Cam asa arata doar cu eleron de luneta,si cu eleron de portbagaj si doar cu eleron de portbagaj:

10. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Mie imi place cu ambele.

11. lucian_90tud

lucian_90tud 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    '01 Audi A4 B5 Avant 1.9TDI ATJ quattro
    Arata bine si cu eleron la luneta si pe portbagaj.
    Imi place cum ti-au iesit stopurile, iar masina per total arata foarte bine.
    Ai drumuri bune prin Bistrita :P

12. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Mersi Lucian de cuvintele de apreciere.....hmmm.....stau si ma gandesc.....si....inca nu sunt hotarat in a monta eleron.
    Despre drumuri ce pot sa spun decat ca sunt acceptabile.....iti dai seama,altfel nu imi permiteam asa lejer sa rulez in configuratia actuala

13. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    E.....nu am postat de mult, dar am revenit :D .De la ultima postare s-au mai derulat unele evenimente, unele plăcute precum noua șoferiță în familie, soția mea :* care tratează Audelu aproximativ ca și mine ,ca dovada, o sa va convingeți în imaginile care vor urma(surprizaaaaa), dar totodată au apărut și evenimente neplăcute, parbrizul a crăpat porțiune de 35-40 cm, urmează a fii înlocuit și un incident cu un suv care a lovit în parcare mașină exact în grila frontala, aceea s-a remediat. V-a las mai departe cu câteva imagini cuprinzând "portocala" și noul update ,surpriza amintită mai sus, senzori de parcare,"aproape" OEM.

14. Vabis

Vabis 2nd Gear Member

Locație:
    Marte
    Masina:
    Benz....Mercedes-Benz
    Mie imi place mult ce ai realizat :applaus: .Dar poti face ceva simplu si de efect.Anume sa scoti rama de la numarul de inmatriculare pe spate.Parca e cam aglomerata zina cu emblema Audi, butuc si capacul ala pe care e pus butucul.Numai bine!

15. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Multumesc!Ma bucur ca a iesit apreciata lucrarea :icon_thumright: cat despre "depopularizarea" zonei amintite sa stii ca ma gandesc serios la sugestia ta,dar imi trebuie o solutie solida de a prinde inapoi numarul ca sa fiu sigur ca nu il pierd :) ,sunt convins ca da mai bine si mai clean in acest context mai ales daca luam in calcul si stergerea conturului de la numar ;) si chiar as fii curios daca a avut cineva probleme pe tema asta :think:

16. Xtremer

Xtremer Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    80, 1.9 TDI, 1993
    Banda dublu adeziva Bison. Cureti/degresezi placuta si tabla si pui banda vertical, intre caractere, pe numar astfel | XX | XX | XXX | si nu ai cum s-o pierzi. Tii apasat cu mana tare vreo 5 min. Eu la 80 am suport de plastic si nu e neted, sta super fix. Mai am un coleg cu un renault 19 el l-a prins de tabla (suport lucios) sta si mai bine fixat. Poti sa tractezi cu el. Am mers si la spalatorie si nu am avut probleme. Dar banda sa fie de exterior, eu am folosit bison de 1.5m parca. Spor !

17. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Mulțumesc! Buna documentația a fost super detaliata, mă întrebăm daca cineva a avut probleme cu ștergerea conturului

18. Xtremer

Xtremer Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    80, 1.9 TDI, 1993
    N-ai pentru ce ! Cu acetona se duce repede, ai grija sa nu dai pe caractere. Teoretic nu e prea legal. Legislatia zice de orice modificari, dar cunosc foarte multi care au si nu au fost opriti pentru asta.

19. NiX

NiX 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A4,1.9 TDI,1996
    Curând o sa mă apuc de treaba pe această latura, imediat ce procur banda adeziva potrivita ;)

20. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Senzorii de parcare trebuia sa ii faci in culoarea masinii. Erau mai stealth! ;)
    Si mai cred ca cei din lateral, iti dau erori de fiecare data cand te apropii de o bordura. Asa-i?
    Am si eu o curiozitate: de ce stergi numarul de inmatriculare in poze? :)

Ultima editare: 5 Oct 2014

Distribuie pagina asta