Multumesc frumos , cand am vazut masina nici nu am stat pe ganduri si am cumparat-o. Nu esti curios de folie pe proiectoare sau ? Am vazut la mai multi si ma bate si pe mine gandu..
In sfarsit ai mai postat si tu ) Chiar ma intrebam ce e cu tine. Arata bine masina, imi place cum vine cu lip`ul ala :D . Jantele sunt originale sau sunt dealea cu prindere dubla >?
Deci tot iti vei pune xenon daca montezi Morimoto, altfel nu vad rostul si tot circuli cu 17'' (minim )...si tu care vroiai sa fii in legalitate Lasa ca este bine asa, pe parte estetica arata bine iar pe de cealalta parte ilegalitatea nu inseamna cresterea vizibilitatii pe noapte sau aderenta la partea carosabila, care toate tin de siguranta rutiera (daca nu trecem peste anumite limite) cu toate ca cei care sunt implicati in luarea acestor decizii asa considera. Si eu sunt ''ilegal'' in cateva privinte dar este diferenta in a fi inconstient sau sa te simti in siguranta si ''ilegaliatea'' mea (si a ta) sunt necesare pe drumurile din Romania.
Heheh,multumesc Zolik pentru apreciere,si asa este cu "ilegalitatea" iti dau foarte mare dreptate....iluminare pe timp de noapte este absolut necesară pe drumurile noastre,mai ales daca punem in calcul si pe cei INCONSTIENTI care corcula cu faruri reglate in nori,ba te pomenesti ca mai au si xenoane de nuanțele "numerice" Adik le i-au de bune cu cât creste numărul Kelvin,cât despre Așezarea pe 17" nu se poate compara stabilitatea oferită ....deci,dam înainte. )
Mda.....ai dreptate Ștefan,insa cel puțin la pra actuala drumurile nu oferă mai mult pentru ce ne dorim unii dintre noi,si de altfel e păcat de frumoasele masinute,mai ales ca am in plan investiție mare in partea mecanica si am zis ca nu pot sa îmi bat joc de cheltuieli si mașina.....insa pot sa spun ca m-a surprins destul de plăcut modelul asta cum se aseaza
Cateva poze intr-o ambianta pitoreasca..... Urmeaza capace originale pentru jante,apoi intram cu pasi marunti in partea mecanica si estetica......deci nu v-a fii plictiseala nici vara asta
Nu arata rau,dar nici la fel de bine ca cele pe 17,mai ales modelul care lai avut tu. Avand in vedere ca traim in Romania si banuiesc ca ai fost fortat de circumstante sa faci alegerea asta,sa sti ca nu e chiar asa de rea,adica jantele sunt frumusele si seamana mult cu modelu de pe b6 s-line pe 17. Oricum,sa le rulezi sanatos si la cat mai multi km!
Asa e Claudiu,circumstantele cu care ne confruntam ne fac sa ne schimbam de multe ori opininiie si ne solicita anumite sacrificii,in cazul meu una a fost jantele,frumos model ce-i drept,insa ma obișnuiesc si cu astea pentru ca le vad cum completează "lipsa" aceea destul de bine..... ma gândesc in viitor sa aleg si un model de gume mai "pliabile",un 205/50 sau un 215/45 si aunci o sa le evidentieze si mai bine
Nix:daca pui gumele spuse de tine.te vei trezii cu o gaura mare intre cauciuc si aripa.si nu cred ca esti dispus sa treci la reglabila si sai tarai burta prin toate hartoapele noastre de drumuri,la tine nu se pune problema de form> function. 205/50/16 pun eu.dar nu la b5